PIPEDREAM CRUSH LUV BUG KLITORIS VIBRATOR

Lille, lilla og uskyldig når den er slukket, men den rene djævel når den er tændt. Ønsker du stimulering, uanset om du er på farten, derhjemme eller ude at rejse? Så bør du anskaffe dig en Pipedream Crush Luv Bug vibrator, da den er enormt rejsevenlig, men samtidig enormt effektiv og leverer intense og yderst ophidsende vibrationer. Udstyret med hele 10 vibrationsmønstre så alle kan nyde den. 100% vandtæt, altid kampklar. Anvend Luv Bug sammen med en vandbaseret glidecreme for den bedste oplevelse. Vibratoren er fremstillet af silikone og poleret med ABS-plast, der er fri for ftalater. Kører på batterier og kræver 3 x LR44 batterier, der medfølger.

187 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912350463 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Lille, drilsk og enorm ophidsende. Det er ordene, der beskriver Pipedream Crush Luv Bug vibrator helt perfekt.

Udformet med uskyldige “antenner” med kugler for enden for at pirre dig og vække dine sanser, lige hvor du ønsker det allermest. Vær forberedt på at blive chokeret over vibratorens hele 10 og yderst kraftfulde og intense vibrationsmønstre, som alle vil tilfredsstille dig til det maksimale.

Designet hovedsageligt for ydre stimulering, hvor Luv Bug ubesværet rammer klitoris, brystvorter og andre erogene zoner perfekt. Selvom vibratoren er meget lille fylder den dog nok til, at man drilsk kan stimulere de indre følsomme områder ved en yderst lav penetrering, men dette vil blot efterlade dig med lyst til mere. For Luv Bug er utrolig fristende.

Det lækre bløde silikone er så blødt og behageligt, at du vil føle at det omfavner, ja nærmest kysser og forguder din hud. Og det bedste af det hele; den kan bruges af alle hudtyper, også dem med sensitiv hud og er 100% fri for ftalater.

Pipedream Crush Luv Bug vibrator er selvfølgelig perfekt til onani og selvforkælelse og leverer gode vibrationer, der vil sikre en fuldstændig fantastisk og yderst tilfredsstillende solo seance. Men vibratoren kan også fungere som en fristende tilføjelse til sex og forspil. De 10 hårrejsende vibrationsmønstre lover vibrationer til en hver erotisk bestræbelse, men vil ikke distrahere jer fra at nyde hinanden også. Lad hinanden få glæde af vibratorens ydre stimuleringer via dens pulserende, ophidsende vibrationer og i vil ikke kunne holde fingrene fra hinanden efterfølgende.

Luv Bug er med sin lille størrelse utrolig rejse-venlig og derfor den perfekte vibrator til når man skal ud at rejse. Prop den i håndtasken, eller i kufferten og den vil være gemt fra omverdenen. Kun du, Luv Bug og evt. din partner vil kende til din frække hemmelighed.

Ikke overbevidst? Når du køber denne vibrator køber du en kampklar maskine, som kun eksisterer for din nydelses skyld. Tag den med i badet, poolen, swimmingpoolen eller hvor end du kunne være fristet til at bruge vibratoren. Den er nemlig 100% vandtæt.

Da den er vandtæt er den også nem at rengøre. Brug lidt varmt vand og en god toy cleaner for 100% disinficering. Sørg for at rengøre dit legetøj både før og efter brug og imellem partnere for at sikre at legetøjet altid er 100% rent og klar til brug, uanset hvornår du skulle få lyst. For det er bare ikke særlig ophidsende at skulle rengøre sit legetøj inden man skal igang.

Vi anbefaler, at du bruger en vandbaseret glidecreme sammen med vibratoren. Det gør det mere behageligt og derfor langt mere ophidsende for dig.

Yderligere information

Vægt 75 g
Størrelse 120 x 80 x 35 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.