Tilbud

PIPEDREAM CRUSH LOVER BOY VIBRATOR

Ønsker du at stimuleres til det absolut maksimale og tænder du på en følelse af at blive fyldt op ved total udblokning? Så er Pipedream Crush Lover vibrator lige det som du har brug for. Vibratoren er nemlig med sine 160 mm i længden og sin tykke form en af de større drenge. Leg løs – du har nemlig hele 10 forskellige vibrationshastigheder at pirre dig selv med. Vibratoren er lavet af utrolig blødt silikone, som gør vibratoren utrolig fleksibel og som former sig efter din krop. Tag din Lover boy med overalt for den er altid klar til at tilfredsstille dig – også hvis lysten skulle opstå midt i det sædvanlige brusebad. Vibratoren er nemlig 100% vandtæt. Leg med dig selv eller inddrag din partner i nogle frække parlege med Crush Lover boy – du bestemmer helt selv. Uanset hvad vil du med dette pirrende sexredskab opnå et helt fantastisk klimaks. Vibratoren kører på batterier og kræver 2 x AA batterier, som ikke er inkluderet. Fremstillet af ABS plastik og silikone, der er fri for ftalater. 

377 Kr. 347 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912350609 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Pipedream Crush Lover Boy vibrator er en af de større drenge på markedet. Lad dig blive forført af en utrolig ophidsende følelse af total penetrering og udblokning. Crush Lover Boy er perfekt til den vovede kvinde, som ikke lader sig skræmme af størrelsen – og gørelsen. Den er intens, den er kraftfuld, men på den perfekte måde. 

Oplev hvordan at hver eneste detalje på denne lækre Lover Boy har et formål; nemlig at forstærke din nydelse til det maksimale.

Vibratoren er en bad boy på hele 160 mm og som samtidig er tyk i formen. Det er for at stimulere dig maksimalt og vække alle sanser i din krop ved at fylde dig godt og grundig op. 

Eksperimenter med vibratorens hele 10 forskellige vibrationshastigheder og find den hastighed, som får dig helt oppe og køre. Varier i mellem dem for at pirre dig selv – eller inddrag din partner ved at få vedkommende til at gøre det. 

Tag din Lover Boy med i badet og den vil give dig det ultimative klimaks under den varme bruser. Den er nemlig vandtæt, hvilket betyder mere leg for dig, eller jer som par. 

Formen på Crush Lover Boy er heller ikke tilfældig. Dens rillede form kan mærkes ved penetrering og forstærker den pirrende stimulering, som vibratoren giver dig. 

Materialet, som Crush Lover Boy er lavet af er elite silikone og poleret med ABS-plastik som nærmest gør denne vibrator til den rene superman, der både er kampklar, men også “følsom”: Kombinationen af silikonen og ABS-plastikken gør nemlig, at den er vandtæt og kampklar til alle våde situationer, mens at den bløde silikone vil forgude din krop og kærtegne den på en blid, men yderst stimulerende måde. 

Vibratorens glatte, sofistikerede overflade sammen med dens ergonomiske form sikrer desuden, at den er mere behagelig og nemmere at føre op. Silikonen vil nemlig gøre vibratoren mere fleksibel og tilpasse sig efter din helt egen unikke kropsform. Som et kæmpe plus vil silikonen også tilpasse sig kroppens varme temperatur, så den har en dejlig temperatur, lige som du vil have det. 

For at få det bedste ud af Crush Lover Boy anbefaler vi en god glidecreme sammen med den. Da vibratoren er lavet af silikone ville en vandbaseret glidecreme være bedst at bruge. En vandbaseret glidecreme er nemlig skånsomt overfor silikonen og kan være med til at sikre, at vibratoren holder i lang tid. En glidecreme vil også give dig den optimale oplevelse med vibratoren, da den våde følelse vil tænde dig og stimulere dig yderligere. Når det handler om glidecreme, så brug hellere lidt for meget, end lidt for lidt. 

Selvom at alle som udgangspunkt kan bruge Pipedream’s lækre Crush Lover Boy vibrator, så anbefaler vi dog, at man har lidt erfaring med vibratorer og sexlegetøj inden man springer ud i sådan et sexmonster som dette. Den er nemlig en af de lidt større vibratorer, hvilket kan være ubehageligt at starte ud med. Man kan derfor evt starte med en lidt mindre vibrator for at træne sig op til denne bad boy, eller man kan finde en af vores andre, lidt mindre, vibratorer, der også er utroligt pirrende. Du kan evt. kigge under “kvinder” —> “vibrator” for at se hele vores udvalg. 

Yderligere information

Vægt 275 g
Størrelse 60 x 115 x 275 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.