PIPEDREAM CRUSH JELLY BEAN KLITORIS VIBRATOR

Nu kan du få intens klitorisstimulering, lige som du vil have det, uanset hvor du befinder dig. Pipedream Crush Jelly Bean mini vibrator bliver din nye rejsemakker, som du ikke vil kunne holde fingrene fra. Pipedream Crush Jelly Bean mini vibrator fremstillet af kvalitetssilikone og ABS-plast og vandtæt. Det gør den utrolig behagelig og fløjlsblød mod din hud, men også kampklar for alle “situationer” – våde som tørre. Eksperimenter, vælg og vrag imellem vibratorens forskellige vibrationsmønstre.  Vibratoren kører på batterier og kræver 3 x LR44 batterier, som er inkluderet. Måler 55 cm i længden.

197 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912350647 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Pipedream Crush Jelly Bean mini vibrator er den perfekte vibrator til kvinden, som altid er på farten men som ikke ønsker at gå ned på udstyr – og sin nydelse. Få fantastisk stimulering af klitoris uanset hvor du befinder dig – det er nemt, det er enkelt og du fortjener det! 

Mini Vibratoren er fremstillet af lækker kvalitetssilikone som har en pirrende glat overflade og som føles fløjlsblød og enormt ophidsende mod din hud. Mærk, hvordan det bløde silikone forguder din krop og kæler for den, mens du samtidig bliver ophidset af vibrationerne, som vækker alle sanser i din krop. 

Er du stresset i din hverdag? Sex udløser endorfiner og kan have en positiv indflydelse i den travle hverdag. Nyd Jelly Bean når du skal forkæle dig selv, få en guddommelig orgasme og mærk, hvordan at hver eneste celle i din krop slapper af. Det er en fantastisk måde at afstresse på! Tag den med i dit hjemme-spa i form af badekarret, eller i brusebadet, for som et kæmpe plus er Crush Jelly Bean mini vibrator nemlig vandtæt. 

Jelly Bean er med sin lille størrelse og sit enormt stilfulde og praktiske design, utrolig rejsevenlig. Prop den i håndtasken og den vil nemt kunne gemmes væk fra omverdenen eller smid den imellem undertøjet i kufferten. Med denne vibrator vil du altid have din guilty pleasure ved din side, som altid er klar til at tilfredsstille dig og som du derfor kan nyde når du vil.  Med en Jelly Bean i hånden har du en følgesvend i verdensklasse som du vil takke dig selv for at have taget med dig. 

Crush Jelly Bean mini vibrator er desuden udstyret med en multi-speed funktion, så du aldrig behøver at nøjes. Gå fra hurtige, flagrende vibrationer til dunkende pulserende vibrationer på et splitsekund. Varier imellem dem for at pirre dig selv yderligere, inddrag din partner ved at pirre ham med de lækre vibrationer eller ved at lade ham pirre dig med de forførende vibrationer. Du har magten – du bestemmer hvad der skal ske. 

Gå aldrig på kompromis – optimer din nydelse til det maksimale ved at kombinere vibration med en vandbaseret glidecreme – du vil ikke fortryde det! 

Yderligere information

Vægt 75 g
Størrelse 120 x 75 x 35 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.