Tilbud

PIPEDREAM CRUSH DARLING VIBRATOR

Med Pipedream Crush Darling vibrator får du en kombination af lækkert design og effektivitet i praksis. Dens størrelse og form gør den til den perfekte begynder vibrator, men er også passende til de erfarne, som ønsker en vibrator der er mester i at give følelsen af dyb penetrering. Med Crush Darling har du hele 10 vibrationsmønstre du kan vælge og vrage i mellem, eller eksperimentere sammen med din partner. Leg både på land og i vand – Darling er nemlig 100% vandtæt og kan klare selv de vådeste “klimaer”.  Dildoen er fremstillet af ABS-plastik og silikone, der er 100% fri for ftalater. Måler 135 mm i længden. Vibratoren kræver 2 x AAA-batterier, som ikke medfølger. 

357 Kr. 297 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912350449 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Ønsker du, at udforske den spændende verden af dildoer og vibratorer og opnå en nydelse, du aldrig har oplevet før? Så er Pipedream Crush Darling helt sikkert noget for dig. Her går kvalitet og design nemlig hånd-i-hånd, hvilket har givet pote i form af et kvalitetsprodukt uden lige. Så hvis du ikke ønsker at gå på kompromis med noget som helst og ønsker at finde den helt rigtige vibrator ved første forsøg, skal du ikke lede videre. 

Crush Darling er desuden den helt perfekte vibrator for nybegyndere, da den på grund af sit elegante design og fornuftige størrelse ikke fremstår så intimiderende. Men de lidt mere erfarne brugere kan også godt nyde godt af denne vibrator for selvom den er slank i sin størrelse, er den lang og vil den stadig give en pirrende følelse af dyb penetrering. 

Pipedream Crush Darling vibrator er også utrolig brugervenlig. Det er meget enkelt; for at skifte i mellem de forskellige vibrationsmønstre skal man blot trykke på bølgeknappen, mens man for at slukke vibratoren blot holder slukknappen nede i tre sekunder. Voila! Nu kan du bruge din Darling. 

Udforsk, leg og eksperimenter – enten med dig selv eller med din partner. Vibratoren har nemlig hele 10 forskellige vibrationsmønstre så alle kan få glæde af den. Find det mønster der passer lige til dig, eller, for at krydr oplevelsen, varier imellem dem. Lad din partnere eksperimentere med dig ved at kontrollere vibratoren, det vil med garanti blive en hed oplevelse for jer begge. 

Dildo vibratoren er fremstillet i kvalitetssilikone og pleret med ABS-plast. Dette gør vibratoren vandtæt så du kan lege yderligere med vibratoren, også selvom lysten skulle opstå midt i morgenbadet. De vilde vibrationer, sammen med varmen fra vandet og bruserens stråler vil give dig en hed oplevelse og en vild orgasme – prøv selv og du vil ikke fortryde det. 

Silikonen gør vibratoren ultra-blød og behagelig at føre op. Mærk hvordan den bløde silikone fylder din vagina op og kærtegner den. Det er en helt fantastisk følelse, som du bliver nødt til at opleve. For at forstærke denne følelse yderligere anbefaler vi, at du bruger en vandbaseret – og ikke en silikonebaseret – glidecreme. Tilføjelsen af den våde fornemmelse er helt himmelsk. Brug altid vandbaseret glidecreme sammen med legetøj, der er af silikone. Dette er for ikke at ødelægge legetøjet og vil i sidste være med til at du kan få glæde af vibratoren og dens vibrationer i rigtig mange år. 

Glidecreme kan være altafgørende for din nydelse – så brug hellere for meget end for lidt. 

Længden på denne skønhed er 13.5cm.

Yderligere information

Vægt 140 g
Størrelse 45 x 105 x 200 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.