Tilbud

PIPEDREAM CRUSH CUTIE PIE KLITORIS VIBRATOR

Med Pipedream Crush Cutie Pie mini vibrator får du en feminin, lille rejsevenlig vibrator i et diskret design. Tag ikke fejl af den lille størrelse; den kan levere utrolig intense vibrationer, hvis man ønsker det. Den har faktisk hele 10 forskellige vibrationsmønstre, så der med garanti er noget for enhver smag. Tag den med i kufferten, prop den med i håndtasken, ja tag den med overalt – også swimmingpoolen eller brusebadet. Den er nemlig 100% vandtæt. Brugervenlig og nem at rengøre. Vibratoren er fremstillet i ABS-plast og silikone, der er fri for ftalater. Længden på vibratoren er 55 mm. Vibratoren kører på batterier og bruger batteritypen 3 x LR44, der inkluderer i købet. 

197 Kr. 187 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912350524 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Med sit flotte, utroligt feminine design og lille størrelse er Pipedream Crush Cutie Pie mini vibrator den perfekte rejsemakker. Når først du har oplevet Cutie Pie’s magi vil den blive fast inventar i håndtasken eller kufferten, så du altid kan få nydelse, uanset om du er på farten eller ude at rejse. 

Forkæl din klitoris med den ultimative stimulering ved hjælp af pirrende, pulserende vibrationer. Du fortjener det! 

Fremstillet i silikone der er af yderst høj kvalitet og ABS-plast som sikrer, at vibratoren er vandtæt. Tag vibratoren med ud i poolen eller med i brusebadet for at pifte stemningen op. 

Den silkebløde silikone vil give dig lyst til mere og du vil ikke kunne få nok af den dejlige sensuelle følelse du får, når du bliver berørt a vibratoren. Derfor er Cutie Pie også utrolig svær at få fingrene fra – det ved Pipedream udemærket godt så derfor har de valgt at gøre den rejsevenlig. Heldigvis, for så man ikke skal gå rundt og længes efter den. 

Cutie Pie kan enten bruges alene som et perfekt sexredskab til onani og selvforkælelse, eller bruges til når man er sammen med sin partner og ønsker et utroligt ophidsende forspil. Man kan bruge denne frække sag på mange forskellige måder og med sine 10 forskellige vibrationsmønste vil du aldrig komme til at kede dig.  

Uanset hvordan, eller til hvilket formål, du vælger at bruge vibratoren, så vil du, når du har en Cutie Pie i hånden, opnå en helt uforglemmelig orgasme, som du efterfølgende vil fantasere om og hungre efter. Det er værd at prøve! 

Kombiner vibratoren sammen med en vandbaseret glidecreme for at øge glideevnen -og derfor også din nydelse – på vibratoren. Det er vigtigt, at det ikke er en silikone baseret glidecreme, da det kan ødelægge silikonen på din vibrator. Den våde, lidt kolde fornemmelse kombineret med det silkebløde silikone vil give dig en helt fortryllende følelse, som ikke kan beskrives, men skal opleves. 

Det er vigtigt, at man rengøre sit legetøj både før og efter brug – også mellem partnere – for at man altid holder en god hygiejne på sit legetøj og undgår gener. Da legetøjet på Cutie Pie er vandtæt er det utroligt nemt at rengøre. Brug en toycleaner og lidt varmt vand for at sikre 100% desinficering.  

Yderligere information

Vægt 65 g
Størrelse 120 x 75 x 35 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.