Tilbud

PIPEDREAM CRUSH CUDDLE BEAR RABBIT VIBRATOR

To motorer, dobbelt så meget sjov. Pipedream Crush Cuddle bear rabbit vibrator er udstyret med hele to motorer, så vibrationerne kan mærkes i hele vibratoren. På et splitsekund kan vibratoren gå fra milde vibrationer til yderst kraftfulde vibrationer – og du bestemmer helt selv, hvad du lige har lyst til. Med sine bløde former og sin lækre bløde silikone er vibratoren utrolig lækker at blive berørt med. Da den er fremstillet af silikone og poleret med ABS er vibratoren desuden vandtæt og kan nydes overalt. Kombiner med en vandbaseret glidecreme og du vil få en nydelse, der skriger til himlen. Vibratoren har en længde på 18,8 cm og en diameter på 2,9 cm. 

377 Kr. 347 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Pipedream Crush Cuddle Bear rabbit vibrator er til dig, som ønsker ultimativ dobbelt-stimulering kombineret med et stilfuldt, diskret design. 

Denne bad boy er udstyret hele to kraftfulde motorer, skabt udelukkende for din nydelses skyld. Et sidder i hovedet på vibratoren, mens et andet sidder i klitorisvibratoren. Det er intens, det er ekstremt frækt og det har aldrig været nemmere at opnå dobbelt stimulering. Det resulterer i en orgasme, som du fortjener at opleve. 

Dens bløde, nærmest plys-agtige form er ikke for at leve op til sit navn, Cuddle Bear, men for at give dig den mest behagelig oplevelse med vibratoren og den vil føles helt naturligt at bruge vibratoren. 

Vibratoren er fremstillet af silikone og poleret med ABS, hvilket desuden gør den vandtæt. 

Den fløjlsbløde, kvalitetssilikone vil kysse din hud og sammen med de bløde former vil du få en helt uforglemmelig nydelse. Det bliver simpelthen ikke dejligere og du vil ikke kunne lade være med at nusse dig selv med denne vibrator, både indvendig og udvendig. 

Selvom du får lyst til at have Cuddle Bear som fast inventar i sengen, er den ikke ligeså uskyldig som en Teddy-bjørn. For selvom, at vibratoren sagtens kan leverer milde vibrationer, kan den også forvandle sig til den rene sex-djævel og levere ultra-intense, ultra-pirrende vibrationer. Uanset hvad, så vil Cuddle Bear hjælpe dig på vej til den perfekte orgasme, lige som du vil have det – for du har styringen! 

Pipedream Crush Cuddle Bear rabbit vibrator vil aldrig være kedelig. Vælg og vrag imellem hele 10 forskellige vibrationsmønstre. Du kan evt. pirre dig selv ved at variere mellem de forskellige mønstre for yderligere sjov. 

Lad ikke din partner føle sig udenfor eller slået af denne frække sag; lad vedkommende tage styringen over dig og din orgasme i en fræk og pirrende parleg, som tænder jer begge. 

Da den er vandtæt betyder det også, at i ikke skal føle jer begrænset til et rum i jeres hjem. Tag denne frækkert med ud i badet. De varme stråler fra bruseren kombineret med stimuleringen fra Cuddle Bear vil med sandhed gøre det til en hed oplevelse.  Vibratorens diskrete design gør også, at man sagtens kan have den med i håndtasken eller kufferten, hvis man ikke kan undvære sit elskede legetøj mens man er på ferie. 

Brug altid rigeligt med glidecreme på dit legetøj, da dette giver en utrolig dejlig fornemmelse når det bliver ført op. Den bløde, lidt kolde følelse vil pirre dig og tænde dig yderligere – det kan kun anbefales! Brug en vandbaseret glidecreme, da det beskytter silikonen på Cuddle Bear, hvilket vil sikre, at du kan nyde den i mange år. 

Yderligere information

Vægt 165 g
Størrelse 45 x 105 x 200 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.