PIPEDREAM CRUSH BOO KLITORIS VIBRATOR

Lille tyk, men enormt effektiv og pirrende. Lad dig ikke narre af Pipdream Crush boo klitoris vibrator – med sine 55 mm er den en af de mindre drenge på markedet, men som man siger: det er ikke størrelsen der er altafgørende for god sex, det er gørelsen. Og mht. gørelsen er der ikke noget som du kommer til at mangle. Crush Boo bliver aldrig kedelig. Med sine 10 forskellige vibrationsmønstre er der noget for alle og enhver og samtidig er der rig mulighed for at variere i mellem dem. Pift oplevelsen op ved at tage klitoris vibratoren med i badet – den er nemlig 100% vandtæt. Kvalitetssilikonen, som vibratoren er lavet af vil forme sig efter din krop og din kropstemperatur og vil derfor kunne passe til alle kvinder.  Gå aldrig ned på kvaliteten, når det omhandler din nydelse – køb dig en Crush boo. Vibratoren er fremstillet af ABS-plast og silikone, som er fri for ftalater. Vibratoren kører på batterier og kræver 3 LR44/AG13 batterier, som er inkluderet.  

197 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Lille, tyk men enormt pirrende. Pipedream Crush boo klitoris vibrator er perfekt til kvinden, som bare ikke kan få nok af pirrende, pulserende vibrationer sammen med følelsen af en fyldig stimulering. Alt dette kombineret med sin bølgede form er du garanteret en nydelse der vil sende dig til paradis. 

Pipedream ved, at alle mennesker har forskellige behov. Derfor er Crush Boo født med hele 10 forskellige vibrationsmønstre så der er noget for enhver smag. Til dem, som hurtigt keder sig kan man blot variere mellem de forskellige mønstre og så vil Crush Boo aldrig kede dig, blot pirre dig med sine frække pulserende vibrationer som leder dig tættere på en ultimativ orgasme, du sent vil glemme. 

Crush Boo er den perfekte størrelse. Du kan nemlig nyde denne bad boy hvor du end ønsker det. Klitoris vibratorens diskrete design og lille størrelse gør den nemlig til den perfekte rejsemakker, der nemt kan smides i håndtasken eller kufferten. Perfekt til kvinder der altid er på farten, eller som ønsker ultimativ stimulering og selvforkælelse mens de er på ferie. Tag den med i poolen eller under det varme, hede brusebad – Crush Boo kan klare det. 

Crush Boo er ikke kun sofistiskeret af udseende, men også enormt praktisk. Da klitoris vibratoren er fremstillet af silikone og poleret med ABS-plast, er den 100% vandtæt og kan klare alle våde situationer og omgivelser. Silikonen vil gør vibratoren fleksibel, hvilket betyder at den vil tilpasse sig din kropsform og din kropstemperatur for at sikre den absolut bedste følelse ved berøring. 

Med Crush Boo vil du aldrig føle ubehag ved en for kold eller for varm temperatur ved penetrering. Den lækre, ophidsende silikone sammen med den bølgede form på vibratoren vil øge stimuleringen og derved nydelsen yderligere – som det sidste pirrende element vil friktionen ved penetrering øge nydelsen endnu mere. Det hele kulminerer i en perfekt kombination der resulterer i, at brugeren vil opnå det mest fantastiske, ubeskrivelige klimaks. 

Crush Boo er desuden utrolig brugervenlig og nem at håndtere. For at styre – og forkæle dig selv – med de forskellige pirrende vibrationshastigheder skal du ganske enkelt benytte dig af kontrolpanelet, som sidder på håndtaget af vibratoren. 

Pipedream Crush Boo er den perfekte all-round vibrator, der kan bruges af alle som ønsker at opleve en helt uforglemmelig form for nydelse. Den behøver nemlig ikke kun at stimulere din klitoris, men kan også bruges til andre følsomme, erogene zoner såsom vagina eller brystvorter. Eksperimenter med dig selv eller sammen med din partner for endnu mere sjov – og stimulering. 

For at få den bedste, mest ophidsende og behagelige oplevelse med vibratoren anbefales det, at du bruger en glidecreme sammen med den. Da vibratoren er af silikone er det bedst at benytte en vandbaseret glidecreme. Dette øger også levetiden på din elskede Crush Boo. 

Efter brug er det vigtigt, at rengøre sit legetøj for at sikre hygiejnen og dit velbefindende. Du undgår nemlig ubehag og gener efter brug med legetøjet, hvis blot det altid er rent når du bruger det. Da Crush boo er vandtæt kan den rengøres med vand og mild sæbe, men vi anbefaler dog ,at man en gang imellem giver den den helt store tur ved hjælp af en toycleaner som sikrer 100% desinficering af legetøjet.

Yderligere information

Vægt 65 g
Størrelse 35 x 75 x 122 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.