Tilbud

PIPEDREAM CRUSH BIG BOY RABBIT VIBRATOR

Med Pipedream Crush Big Boy rabbit vibrator får du en af de større vibratorer i Crush-serien, som lover mindst lige så store orgasmer. Kraftfuld, intens og ekstremt ophidsende. Det er hvad du kan forvente af de pulserende vibrationer, som rabbit vibratoren leverer. Udstyret med hele to motorer og 10 forskellige vibrationsmønstre der tilfredsstiller dig maksimalt. Vibratorens form og fleksibilitet gør, at den tilpasser sig den enkelte kropsform og derfor altid rammer lige hvor den skal. 100% vandtæt. Lavet af kvalitetssilikone og poleret med ABS-plast som sikrer din komfort når du burger din Pipedream Crush Big Boy rabbit vibrator. Måler 134 mm og kræver 2 x AA-batterier, der ikke medfølger.

497 Kr. 467 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Med en længde på 134 mm er Pipedream Crush Big Boy rabbit vibrator en af de større vibrator i Crush-serien, men der er, ligesom de andre vibratorer, hverken sparet på kvaliteten og designet af den grund.

To motorer, dobbelt så meget effektivitet og kraft.Den ene motor sidder i vibratorens “hoved”, mens den anden sidder i klitorisvibratoren. Da der er to motorer vil vibrationerne kunne mærkes intens i hele vibratoren. På den måde kan du få ultimativ indvendig og udvendig stimulering af vagina og klitoris på et splitsekund. Det er nemt, det er enkelt og så er det utrolig frækt.

Med sine bløde kurver er vibratoren designet efter kroppen anatomi. Det fleksible silikone-skaft tilpasser sig din krops konturer for at kunne nå dine mest følsomme steder på kroppen, mens du samtidig får en fantastisk pirren af klitoris stimulatoren.

Vibratorens form og fleksibilitet sørger for, at den rammer plet første gang – lige hvor du vil have det. Mærk den fantastiske dobbelt stimulering af både vagina og klitoris på samme måde med denne frækkert. Aldrig har det været nemmere at få optimal nydelse, der sidder lige i “skabet”.

De bløde kurver kombineret med den fløjlsbløde silikone, som vibratoren er lavet er, resulterer i, at når du bliver berørt med denne vibrator vil det blive en hel nydelse i sig selv, hvilket blot vil være med til at pirre dig yderligere – forestil dig denne lækre følelse sammen med de pirrende vibrationer. Det lyder himmelsk, ikke?

Faktisk bliver det endnu bedre: Da vibratoren er fremstillet af elite-silikone og poleret med ABS-plast er den faktisk 100% vandtæt, hvilket betyder at i kan udforske meget mere end sengelagnerne med denne bad boy. Tag den med over alt – pift det rutinerede morgenbad lidt op, eller tag den med i swimmingpoolen i et eksotisk land. Big boy er altid frisk.

Lad ikke din partner føle sig slået, eller udenfor. For selvom, at vibratoren er yderst velegnet til hede soloseancer der garanterer betagende orgasmer, så kan den også bruges til frækt forspil sammen med din elskede. Lad din partner være med til alt det sjove i pirrende parlege, hvor sanserne vækkes og i begge bliver tændt. Lad vedkommende tage styringen og vælge og variere mellem de 10 forskellige vibrationsmønstre, eller du kan pirre vedkommendes ydre erogene zoner med de frække pulserende vibrationer. En ting er helt sikkert: i kommer ikke til at kede jer med Big bog ved jeres side.

Brug Pipedream Crush Big Boy rabbit vibrator sammen med en vandbaseret glidecreme for at opnå en himmelsk nydelse, der ikke kan sammenlignes. Dette øger også glideevnen på legetøjet, så i nemmere og mere behageligt kan føre dildo vibratoren op.

Sørg altid for, at dit legetøj er 100% hygiejnisk både før og efter at du bruger det – og i mellem dine partnere. Så slipper du for risikoen for efterfølgende gener og ubehag. Det er nemt og enkelt, især fordi Big boy er vandtæt. Lidt varmt vand og lidt toycleaner og så er din Big boy rabbit vibrator 100% desinficeret og 100% klar til at tilfredsstille dig.

Yderligere information

Vægt 295 g
Størrelse 280 x 115 x 60 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.