Pipedream BONNIE ROTTEN FLIP ME OVER!

Er du både til vaginal -og anal sex, så kan du få det bedste fra begge verdener takket være Pipedream Bonnie Rotten Flip Me Over!, der er det perfekte 2-i-1 produkt. Når du er færdig med hendes anus, skal du bare vende hende om, og så er hendes vagina klar.

Afstøbt af skuespilleren i din yndlings “voksen”-film, nemlig selveste Bonnie Rotten for, at du kan få alle hendes frække detaljer med. Nu vil du endelig kunne mærke hvordan hun føles!
Mærk hendes stramme huller og du vil forevigt være solgt. Hun er altid klar, har aldrig hovedpine og er skabt for din nydelses skyld – hvad er der ikke at elske ved hende?

Masturbatoren er fremstillet i Thermoplastic Rubber (TPR), kaldet Fanta Flesh, der imiterer følelsen af ægte hud. Med hende får du desuden en gratis glidecreme og toy cleaner, så du kan få den ultimative oplevelse sammen med hende.
Længden på produktet er 10,5 cm, hvoraf 5 cm føres ind, bredden er 6 cm, mens højden 6 cm.

247 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912344332 Kategorier: ,

Beskrivelse

Pipedream Bonnie Rotten Flip Me Over! Er til dig, der ikke kan få nok af hverken vaginal sex eller anal sex. Takket være denne pirrende masturbator får du nemlig det bedste fra to verdener, og kan vende den om, når du ønsker at variere din stimulation.

Masturbatoren er formet efter skuespilleren, der er i alle dine yndlings “voksen” film, nemlig frække Bonnie Rotten hende selv. Så hvis du altid har fantaseret om, hvordan hun mon måtte føles når du er oppe i hende, så har du nu for alvor chancen for at kunne mærke hende.

Udførst hendes pirrende anus, vend hende op og nyd hendes realistiske vagina. Du får det bedste af begge hendes huller med denne frække masturbator i håndstørrelse. Lad din penis glide ind i hende og mærk, hvordan det fløjlsbløde Fanta Flesh føles præcis som en ægte, varm vagina! Du kan nyde hende, hvor som helst og når som helst – også når du er på farten. Hun er altid klar til at give dig en sindsoprivende oplevelse, så hvad venter du på?

Der er ingen tvivl om, at masturbatoren giver en utrolig autentisk følelse, hvilket vil være altafgørende for den orgasme som du får. For Ikke nok med, at den af afstøbt direkte efter Bonnie Rotten og er en præcis efterligning af hende, helt ned til mindste detalje, så er dette frække sexlegetøj også fremstillet i Fanta Flesh af allerhøjeste kvalitet. Fanta Flesh, også kendt som TPR, er nemlig et materiale, der imiterer vaskeægte hud i sådan en grad, at du faktisk ikke kommer tættere på virkeligheden!
Fanta Flesh er desuden ftalatfri, så du kan nyde hende bekymringsfrit.

Når først du penetrere hendes vagina eller anus, vil du kunne mærke hvordan materialet klamrer sig til din penis og kærtegner den indtil du når til det mest ultimative klimaks, du nogensinde kunne forestille dig! Stød til i hendes stramme, lille rynkede røv, vend hende om og skub din penis ind i hendes enormt realistiske vagina!

Rengøring af produktet gøres nemt og hurtigt med lidt toy cleaner samt varmt vand. Så vil den være ren, frisk og klar til næste gang lysten pludseligt opstår!

Yderligere information

Vægt 330 g
Størrelse 75 x 115 x 215 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.