Pipedream BEGINNER’S PROSTATE STIMULATOR ANAL

Takket være Pipedream Beginner’s Prostata Stimulator Anal, samt produktets ergonomiske form, der rammer og pirrer alle de rigtige, erogene zoner på din krop, kan du få dig dit livs bedste analsex-oplevelse, med den stærkeste erektion og den hårdeste orgasme.

Fremstillet i ABS-plast, der er phthalatfrit og kropssikkert.

Den indførbare længde på produktet er 8,9 cm, mens bredden er 2,5 cm.

157 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Hvis du aldrig har prøvet at udforske, eksperimentere og pirre anus samt prostata, der er mandens svar på kvindens g-punkt, så er der ingen tvivl om, at du er gået glip af en stor nydelse. Heldigvis er Pipedream Beginner’s Prostata Stimulator Anal det perfekte krydderi, som du mangler for at kunne udforske den fantastiske verden af anal stimulation.

Prostata stimulatoren er smart udformet, så det rammer det helt rigtige punkt og er udstyret med en spids for at gøre penetrering nemmere og mere behageligt. Skaftet, der har en ekstra pirrende tekstur, tilbyder uimodståelig nydelse, mens den faste ring for enden af stimulatoren sørger for sikker og nem håndtering af sexlegetøjet.
Knopperne på stimulatoren sørger for et ydre pres på mellemkødet, hvilket med sikkerhed vil få dig til at komme hårdere end nogensinde før!

Prøv at fyld dig selv med Pipedream Beginner’s Prostata Stimulator Anal under andet seksuel stimulation for at opnå en hårdere erektion og den stærkeste, hårdeste orgasme.

Rengøring efter brug af produktet er utrolig let, takket være den medfølgende “Refresh” toycleaner. Brug den sammen med lidt varmt vand og så vil dit sexlegetøj være klar til næste gang, at lysten pludseligt opstår.

Prostata stimulatoren er en del af Pipedream’s “Anal Fantasy” serie. Med i alle produkter fra serien får man 5 gratis produkter, der skal gøre oplevelsen med anal sex endnu bedre. Det drejer sig om følgende produkter; 2 finger sleeves til forspillet, “Anal Maze Insertz” creme for nemmere penetrering, “Moist” anal glidecreme for øget glideevne på sexlegetøjet samt “Refresh” toycleaner for nem rengøring.

Yderligere information

Vægt 110 g
Størrelse 55 x 80 x 175 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.