Tilbud

PIPEDREAM ANAL FANTASY VIBRO BALLS

Pipedream Anal fantasy Vibro Balls er perfekt til kvinden eller manden, som ønsker analstimulation eller til parret, som ønsker at pirre hinanden i en fræk parleg. Med sine 3,2 cm i diameter vil den, ved selv de mindste bevægelser, give dig pirrende, stille vibrationer. Du styrer selv med din krop, hvor intens en følelse du ønsker at opleve og de er derfor også gode at eksperimentere med, hvis man er nybegynder. I kuglerne er der en snor, som sikrer en nem og sikker håndtering af kuglerne; der hives blot i snoren, hvis man ønsker at stoppe. Med i købet af Pipedream Anal Fantasy Vibro Balls analkugler får man 2 finger sleeves, en desinficerende creme til anus, anal glidecreme og toy cleaner.

147 Kr. 127 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Er du ny i den spændende verden af anal stimulering og ønsker du at udforske de eurogene zoner i det anale område, enten på dig selv eller din partner? Så er Pipedream Anal Fantasy Vibro Balls analkugler lige noget for dig. De er perfekte til en pirrende parleg, hvor “ofret” skal helt derhen hvor englene synger, eller for sin egen fornøjelses skyld, hvis man bare ønsker at pirre sig selv og opleve en helt speciel form for nydelse. De to analkugler er nemlig super nemme at træne med, hvis man ønsker at blive ekspert eller hvis man vil se om analkugler er noget for en. Vibro Balls kan bruges hvor som helst og når som helst, de skal blot føres ind og så gør kuglerne arbejdet, så længe du bevæger dig. Ved selv den mindste bevægelse vil Pipedream Vibro Balls nemlig give dig ubeskrivelige, stille vibrationer og det bedste ved det hele; du slipper for at tænke på batterier for de vil aldrig kræve batterier, blot din krops egne bevægelser. Vibro Balls analkugler er 3,2 cm i diameter og kuglerne er med “indbygget” snor, der sikrer en sikker og nem håndtering af kuglerne. Vibro Balls analkugler er meget brugervenlige; de føres blot ind i anus og hvis det bliver for meget, eller man er færdig med at benytte analkuglerne, hiver man bare i snoren og så er de ude igen.

Med disse Vibro Balls får du desuden et sæt forberedende værktøjer med gratis. Sættet indeholder 2 finger sleeves, en desinficerende creme til anus, anal glidecreme og toy cleaner. Med Pipedream Vibro balls får du altså hele pakken og du skal ikke tænke på at købe tilbehør til legetøjet. Det er vigtigt at gøre legetøjet rent efter brug, så det er rent når det skal i brug næste gang.

Yderligere information

Vægt 180 g
Størrelse 53 x 80 x 170 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.