PIPEDREAM ANAL FANTASY VIBRATING REACH AROUND PROSTATA VIBRATOR

Leder du efter et produkt, der kan udleve dine vildeste anale fantasier, så er du kommet til det rette sted. Pipedream Anal Fantasy Vibrating Reach Around Prostata vibrator forkæler nemlig alle de punkter hvor du ønsker stimulation allermest.

Prostata vibratoren er udstyret med et kurvet skaft, der er perfekt for p-punkts stimulation, alt imens den kraftfulde, lydløse motor leverer pulsernede vibrationer. Knopperne i bunden stimulerer desuden mellemkødet, mens spidsen tilbyder målrettet stimulation og maksimal komfort.

Fremstillet i ultra-hygiejnisk elite silikone, der er ftalatfri og gør sexlegetøjet til et hypoallergenprodukt. Produktet kan bæres hele dagen for længerevarende lege. Rengøres let med den medfølgende Refresh Toy Cleaner samt lidt varmt vand.

Med i købet får du alt hvad du skal bruge for en helt uforglemmelig aften, nemlig 2 finger sleeves, en anal desinficerende creme, en anal glidecreme og en antibakteriel toy cleaner.

Reach Around har en længde på 9,5 cm, hvoraf 9,5 cm kan føres op. Bredden er 3,2 cm, højden er 2,5 cm, omkredsen er 9,5 cm, mens diameteren er 3 cm. Sættet kan bådes nydes af mænd såvel som kvinder.

287 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912332292 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Hvis du aldrig har prøvet den ophidsende følelse af anal stimulation, så er Pipedream Anal Fantasy Vibrating Reach Around Prostata Vibrator lige hvad du har brug for, for at kunne udforske denne helt fantastiske verden fyldt med stimulation af anus.

Prostata vibrator er udstyret med et kurvet skaft for at kunne tilbyde perfekt målrettet stimulation af p-punktet, der er kendt som mandens svar på kvindens g-punkt. Den kraftfulde, lydløse motor tilføjer ekstra spænding til oplevelsen ved at levere sindsoprivende vibrationer direkte på dit mest følsomme område.
Knopperne på bunden af prostata vibratoren sørger for indvendig tryk på mellemkødet, der vil få dig til at ejakulere hårdere end du nogensinde har gjort før.
Prostata vibratorens spids gør det desuden nemmere at føre sexlegetøjet op, mens det faste håndjern sikrer en sikker og nem håndtering af det. Håndtaget giver også en større kontrol over vibratoren, så man kan opnå målrettet stimulation, lige der hvor man ønsker det allermest.
Prøv at fyld dig selv med Reach Around under andre seksuelle stimuleringer for at opnå en mere stiv erektion og den stærkeste, hårdeste ejakulation, som du ikke vil opnå med et andet produkt.

Prostata vibratoren er fremstillet i Pipedreams egen, ultra-hygiejniske elite silikone, der er ftalatfri, er et hypoallergenprodukt og kan bæres hele dagen for længerevarende sjov. Rengøring er nemt og hurtigt og gøres efter brug med den medfølgende Pipedream Refresh Toy Cleaner og lidt varmt vand.

Produktet er en del af Pipedream “Anal Fantasy” serien. Fælles for dem alle er, at hver eneste pakke er indeholder 5 ting, der vil hjælpe dig med at opnå ultimativ komfort og gøre det let for dig at holde dit sexlegetøj 100% hygiejnisk – hver gang. Sættet inkluderer nemlig 2 finger sleeves, som du kan bruge til et frækt forspil med din partner, en anal desinficerende creme, anal glidecreme og sidst en toy cleaner.

Nyd produktet også alt – også i badet. Denne luksuriøse prostata vibrator er nemlig vandtæt og kan snildt klare en tur under bruseren. På et splitsekund vil det kedelige bad forvandles til den rene fest – der selvfølgelig altid slutter af med et farvestrålende “fyrværkeri”.

Sættet kategoriseres som et unisex produkt og kan derfor også nydes af alle, også kvinder, der ønsker at udforske sine anale fantasier.

Yderligere information

Vægt 235 g
Størrelse 50 x 80 x 175 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.