PIPEDREAM ANAL FANTASY FIRST TIME FUN BEADS ANALSTAV

Pipedream Anal Fantasy First Time Fun Beads Analstav er perfekt til dig, der ønsker at udforske den spændende verden fyldt med pirrende anal stimulation.

Analstaven er yderst velegnet til nybegyndere, da den har en spidst på kun 0,64 cm, hvilket gør det lettere at føre sexlegetøjet op i anus. Derefter vil kuglerne udvide sig til 2,5 cm.

Skaftet bøjer sig efter din krops former, og vil derfor ramme alle de punkter, hvor du ønsker at blive pirret allermest, helt perfekt.
Fun Beads Analstav er fremstillet i Pipedream’s eget, ultra-hygiejniske elite silikone, der er ftalatfrit, og desuden også er et unisex, hypoallergenprodukt.

Staven har en længde på 25,3 cm, hvoraf ca. 21 cm kan føres op. bredden er 4,1 cm, omkredsen er 7,5 cm, mens diameteren er 2,4 cm.

147 Kr.

Beskrivelse

Hvis du aldrig har prøvet den ophidsende følelse af anal sex, så er Pipedream Anal Fantasy First Time Fun Beads Analstav lige, hvad du har brug for, for at udforske den forbløffende verden af anal stimulation.

Analstaven har en spids på kun 0,64 cm for, at gøre det nemmere at føre sexlegetøjet op. Derefter vil de pirrende kugler udvide sig til 2,5 cm.
Det fleksible skaft bøjer sig efter din krops former for, at ramme det helt perfekte punkt, mens det faste ring, der fungerer som et håndtag, tilbyder sikker og nem håndtering af sexlegetøjet. Det er målrettet stimulation, når det er bedst!

Nyd den ophidsende følelse af anal stimulaion og nydelse, ved, at føre en kugle ind ad gangen og indsæt så mange, som du føler er behageligt, før du forsigtigt trækker i håndtaget for at frigive hver kugle for ekstra stimulation. Prøv desuden at trække i håndtaget midt i din orgasme, for at opleve det mest eksplosive klimaks, som du nogensinde kunne forestille dig!

Analstaven er fremstillet af Pipedream’s egen, ultra hygiejniske elite silikone, der er ftalatfri, og derfor et hypoallergenprodukt. Staven kan bæres hele dagen lang for en længerevarende, utroligt spændende, oplevelse.
Rengøring af produktet er desuden utroligt nemt, da man blot skal benytte sig af den medfølgende, antibakterielle Refresh Toy Cleaner, samt en smule varmt vand.

Dette sexlegetøj er en del af Pipedream’s serie, “Anal Fantasy”, og fælles for alle produkterne i serien er, at der følger 5 gratis produkter med, der skal hjælpe dig med, at få den mest magiske aften.
Med i sættet får du nemlig to finger sleeves, der er yderst velegnet til forspillet, Anal Eaze Insertz, der får dig til at slappe af, Moist Anal Lub glidecreme, samt den antibakterielle Refresh Toy Cleaner.

Yderligere information

Vægt 150 g
Størrelse 60 x 75 x 235 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.