PIPEDREAM ANAL FANTASY DELUXE VIBRO BALLS ANALKUGLER

Pipedream Anal Fanasy Deluxe Vibro Balls Analkugler er til dig, der ønsker at udforske den spændende verden af anal stimulation og samtidig få den ultimative oplevelse, der vil resultere i sindsoprivende orgasmer.

Når du først bærer kuglerne, vil de vibrere ved selv den mindste bevægelse du foretager dig. De lydløse vibrationer vil aldrig kræve batterier.

Med i sættet får man alt hvad man skal bruge før, under og efter legen, nemlig to gratis finger sleeves, Anal Eaze Insertz Cream, Moist Anal Lube glidecreme samt en Refresh Toy Cleaner – det eneste du skal tænke på er, at nyde!

Analkuglerne er ABS-plast, der er fri for ftalater og kropssikkert, så du kan nyde glæde af dem bekymringsfrit. Produktet er Unisex og kan derfor nydes af mænd såvel som kvinder.

Diameteren på kuglerne er 3,2 cm.

147 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Hvis du aldrig har været så heldig, at prøve den spændende verden af analsex, så er Pipedream Anal Fantasy Deluxe Vibro Balls Analkugler lige, hvad du mangler for, at kunne udforske denne verden fyldt med pirrende anal stimulation.

Analkuglerne har en diamter på 3,2 og er udstyret med en fast, stærk snor, der sørger for at man nemt og sikkert kan trække sexlegetøjet ud igen når legen er slut.

Kuglerne er lette i vægten for maksimal komfort og vil sende lækre vibrationer til et af dine mest følsomme områder på kroppen, hver gang du bevæger dig, selv den mindste smule.
Selv det mindste ryst eller ryk vil aktivere de ypperlig lydløse vibrationer, der ikke kræver batterier!
Rengøring af produktet gøres nemt efter brug med den medfølgende Refresh Toy Cleaner og en smule varmt vand. Derefter vil dit sexlegetøj være klar til næste gang at lysten pludseligt opstår!

Nyd den ophidsende følelse af anal stimulation ved at poppe en bold ind ad gangen og indsætte så mange som du føler for, inden du forsigtigt trækker i den stærke snor for, at frigøre hver bold for endnu mere spændende stimulation. Prøv at trække Deluxe Vibro Balls ud midt i orgamse for at få det mest eksplosive klimaks du nogensinde kunne fantasere om!

Produktet er en del af Pipedream serien “Anal Fantasy” og derfor medfølger der 5 gratis produkter, der skal gøre oplevelsen nemmere – og en hel del sjovere – for dig. Du får nemlig alt hvad du skal brug før, under og efter legen, så du ikke skal bekymre dig om andet end at nyde.

Sættet indeholder 2 finger sleeves til forspillet, Anal Eaze Insertz Cream, der får ringmusklen til at slappe af, Moist Anal Lube glidecreme, der skaber en vådere og vildere oplevelse, samt Refresh Toy Cleaner, der sørger for at holde dit sexlegetøj 100% hygiejnisk.

Yderligere information

Vægt 260 g
Størrelse 50 x 75 x 175 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.