PIPEDREAM ANAL FANTASY COLLECTION PROSTATA VIBRATOR

Få himmelske orgasmer via stimulering analt med denne Pipedream anal fantasy collection prostata vibrator.

Dens skruede form og kække spids sørger for, at den rammer prostata helt perfekt og giver samtidig en pirrende følelse når den føres op.
Kan nydes af både kvinder og mænd – også i badet. Vibratoren er vandtæt.

Fremstillet af hygiejnisk, elite-silikone, der er fri for ftalater. Sammen med vibratoren får du alt det du skal bruge for optimal anal leg: 2 finger sleeves, en anal desinficerende creme, en anal glidecreme og toycleaner. Kræver 3 x LR44, der også inkluderer.

237 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Hvis du aldrig har prøvet den spændende verden af anal stimulering, så er du gået glip af noget. Med denne prostata vibrator er du garanteret den bedste og mest uforglemmelige oplevelse med anal stimulering og vil derfor være din perfekte “rejseguide” når du skal på denne rejse.

Anal Fantasy prostata vibrator er fremstillet af ultra-hygiejnisk 100% ftalatfri elite-silikone, som man kan have oppe i sig hele dagen for en længerevarende nydelse.

Det er vigtigt, at man rengøre sit sexlegetøj før og efter brug for at man er sikker på at legetøjet er helt rent. Det er super nemt at gøre med denne prostata vibrator da der er en toy cleaner indkluderet, der sørger for 100% desinficering af vibratoren.

Den snoede form med det lille knæk på spidsen af vibratoren vil både gøre det nemmere at indføre legetøjet og ramme plet ved første forsøg.
Det lille knæk er nemlig formet efter kroppens anatomi, så den får ramt prostata lige hvor den skal.
Men det er ikke kun lettere, det er også langt mere pirrende og frækt at bruge denne prostata vibrator: den snoede, drejede form vil nemlig drilsk pirre alle de følsomme nerver i din anus når vibratoren bliver ført op, så du får nydelse i det sekund at du tager den i brug.

Alt dette lyder fortryllende ikke? Men der er mere at komme efter. Kombiner alle disse ophidsende faktorer sammen med et ekstra krydderi: nemlig de pulserende vibrationer, som vil vibrere direkte på et af de mest følsomme områder på din krop. Dét er i sandhed magisk!

Og det er ikke kun mænd som kan få glæde af denne vibrator. Den er nemlig unisex, så både kvinder og mænd kan få ultimativ anal stimulering og fantastiske orgasmer. Hvis man er et par, lægger denne vibrator også op til hede parlege – eksperimenter med den og i vil få masser af fantastisk sjov og nydelse ud af det.

Prostata vibratoren er utrolig brugervenlig og ganske ligetil: alt du skal gøre er, at trykke knappen der sidder på vibratorens base for at tænde og slukke for vibrationerne. Med denne funktion kan du pirre dig selv yderligere.

Prøv desuden at fyld dig selv med denne vibrator under anden seksuel stimulering og du vil opleve, at du kommer endnu hårdere end før!

Brug altid en god anal glidecreme når du skal udforske analsex – det vil gøre det til en langt bedre oplevelse for dig!

Køber du denne vibrator, får du hele pakken, bogstaveligtalt.

Prostata vibratoen er en del af serien “Anal Fantasy”, hvor hver boks indeholder 5 gratis forberedende værktøjer, der alle sammen hjælper dig til at opnå ultimativ komfort under sex og efterfølgende 100% rent legetøj. Sættet indeholder 2 finger sleeves, en anal desinficerende creme, anal glidecreme og toy cleaner.

Yderligere information

Vægt 150 g
Størrelse 55 x 75 x 172 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.