Pipedream ANAL FANTASY COLLECTION ASS-TEAZER Buttplug

Når du leder efter en atypisk analstimulator, som leverer sindsoprivende klimakser, er ass-teazeren det perfekte “værktøj” til at få jobbet klaret!
Den rillede og fleksible “hals”, er super stimulerende, og meget anderledes end andre buttplugs.

167 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Fremstillet af vores eksklusive ftalatfri silikone, har denne anale spændingsgiver en rund kegleformet top som gør den nem at indføre, et rillet skaft som giver ekstra stimulering, og den faste ring i bunden sikre at den er nem at trække ud igen. Det fleksible skaft bøjer og følger din krops bevægelser, mens det kegleformet hoved er designet til at ramme det rigtige spot hver gang!

Hvis du har nogen erfaring med analleg, er det her det perfekte legetøj, hvis du vil prøve noget anderledes.
Det faste men fleksible skaft gør indføring og udtrækning til en leg, mens det rillede mønster på skaftet giver dig en kildende fornemmelse under brug. Den boldformet top er lille nok til at penetrere selv de mindste ”bagdøre”, og når først den er inde, kan du træne dine muskler op til at større og tykkere plugs.

Vores ultra hygiejniske elite silikone er ftalatfri, allergivenligt, og du kan have den på hele dagen for langvarig sjov.
Husk rengøring når du er færdig med at have det sjovt, det bedste resultat opnår du med en antibakteriel toycleaner og varmt vand.

Indføringslængde: 10.9cm
Bredte: 2.5cm
Vægt: 31g

Yderligere information

Vægt 125 g
Størrelse 55 x 75 x 170 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.