PICOBONG MASSAGELYS ÆBLE- & KANELDUFT 15 ML

Picobong Massagelys æble- & kanelduft er til dig, der ikke vil gå på kompromis med din massage.

Massagelyset er specielt udviklet til at få kroppen til at slappe helt af, løsne alle de anspændte muskler op og samtidig forkæle din hud, ved at fugtige den og efterlade den fløjlsblød og helt uimodståelig for din partner.

Dette lys har en sød, klasssisk blanding af æble og kanelduft, der vækker sanserne og lægger op til den perfekte sensuelle aften. Det er en duft, der altid er vinder!
Duften vil desuden tage dig med på en rejse – så husk at pak tasken og vær klar på en rejse fyldt med nydelse og intime øjeblikke!

Lyset indeholder naturlige ingredienser såsom Shea Butter, Aprikoskerne Olie samt Soja voks, hvilket gør at den også kan nydes af dem, der måtte have den mest sensitive hud. Lyset er desuden miljø venligt og kan derfor nydes uden bekymringer.

47 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Picobong Massagelys æble- & kanel forsøder tilværelsen og lokker en ind til et helt nyt univers, fyldt med sensuelle og pirrende oplevelser, uanset om man er alene eller sammen med en partner. Få de mest sindsoprivende massager, der kan være optakten til en endnu vildere og frækkere afslutning, hvis i lader jer forføre (hvilket i med sikkerhed ikke kan lade være med).

Pak din kuffert og lad dit smukke hår falde ned på skuldrene – og mærk sand frihed for nydelse. Det er tid til at nyde bekymringsfrit og “don’t worry, be apple!”. Den søde, klassiske duftkombination er overraskende sød og forførende, vil vække alle dine sanser i kroppen og få dig til at hungre efter flere sensuelle oplevelser. Den super frække blanding af æble og kanel vil desuden efterlade dig med en følelse af afslappethed og ren nydelse – når du er færdig med massagen og har brugt dette lys, så vil du være så afslappet, at opvasken i køkkenet og andre pligter derhjemme bliver glemt. Nu er det dig tid – og du bliver forkælet fuldt ud. Sig ikke, at du ikke var “advaret”!

Tænd det lækre lys og skab den helt rigtige stemning takket være lysets utroligt lækre duft og lad den rigtige sjov begynde mens voksen gradvis smeltes indtil den er en helt glat, flydende olie, der er specielt udviklet til at forkæle hele din krop og alle musklerne med en helt fantastisk massage. Den lækre olie vil desuden efterlade din hud utrolig fløjlsblød – hvilket vil resultere i, at din partner slet ikke kan holde fingrene fra dig!

Lyset er fremstillet i naturlige ingredienser såsom Shea Butter, Aprikos kerne Olie og Soja Voks, hvilket gør denne massage mester utroligt forførende. Takket være de gode kvalitets ingredienser, vil lyset være sikkert for selv dem, der måtte lide af den mest sensitive hud. Massagelyset er desuden miljø venligt.

Yderligere information

Vægt 25 g
Størrelse 60 x 55 x 20 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.