PASANTE FLAVOURS Kondomer 12 stk

Hvis du har en sød tand, så vil du elske disse Pasante Taste kondomer med smag. Her kan du nemlig nyde smagen af sød chokolade, sommerlige jordbær, milde blåbær og forfriskende mint. Når du først har introduceret din partner for disse kondomer, vil vedkommende ikke kunne holde sig fra dig.

I denne pakke får du 12 stk glatte kondomer med smag og forførende dufte. Man får 4 forskellige smage i pakken, det er de såkaldte “Strawberry Crush”, “Blueberry Blast”, “Mint Tingle” og “Chocolate Temptation”. Alle kondomerne er i størrelsen medium. Kondomerne er velegnet til blowjobs og beskytter mod kønssygdomme samt uønsket graviditet.

37 Kr.

Varenummer: 5060359483355 Kategorier: ,

Beskrivelse

Kondomer med smag er det perfekte krydderi til forspillet, da sanserne vækkes af de spændende dufte og smage.

Med Pasante er smagene i pakken ikke tilfældige. De har nemlig kombineret disse smage, da de tilsammen er den perfekte “hær”, der kan forføre enhver.

Der er ingen tvivl om, at sommermånederne oftest er måneder fyldt med kærlighed og sex. Det er dejligt vejr, man har sommerferie og mere tid og overskud til at kunne kæle for hinanden.
Og derfor findes “Tingle Mint” og “Blueberry Blast”.
Minten giver et forfriskende pust, der hurtigt kan lede tankerne hen på sommeraftener med vind i håret. Blåbær smagen er en lidt lettere frugtsmag, der er indbegrebet af sommer og sol. Med dem i hånden vil man derfor hurtigt kunne finde sit overskud og sin lyst frem – det vil føles præcis som en sommerferie!

Men når mørket falder på, hvad er så bedre end en dessert?
Uanset hvilken tid på året det er, så er desserter utroligt uimodståelige – og det er præcis det, som “Strawberry Crush” og “Chocolate Temptation” er. Både chokolade og Jordbær er nemlig kendt for at frembringe sexlysten på et splitsekund. Vifter man med disse foran sin partner er man sikker på, at aftenen ender med en “happy ending”!

Det er vigtigt at beskytte sig selv – så hvorfor ikke gøre det på en sjov og fræk måde?

Selvom der er mange, der ikke tror det, så er det vigtigt at beskytte sig selv – også under et uskyldigt blowjob. For selvom, at kondomer beskytter mod uønsket graviditet, så beskytter de også mod kønssygdomme, der kan efterlade en med ubehagelige gener. Der findes forskellige kønssygdomme og nogle kan smitte via. oralsex. Så husk derfor altid “regnjakken”!

Heldigvis har du Pasante, der ikke blot gøre sex sikker, men også meget frækkere. Overrask din kæreste med en lækker dessert, som i begge vil blive glade for!

Yderligere information

Vægt 50 g
Størrelse 35 x 65 x 130 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.