PASANTE FEMALE STIMULATING LUBE Gelecreme 75 ML

Pasante Female Stimulating Lube Gelecreme er en stimulerende creme, designet til at øge følsomheden i klitoris, så stimulation og de garanterede orgasmer, intensiveres. Nu kan du nyde kraftigere orgasmer på et splitsekund!

Produktet indeholder ikke aromaer og er smagløs.

97 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 5060150685187 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Pasante Female Stimulating Lube Gelecreme er en vandbaseret, stimulerende glidecreme, der øger følsomheden i intimområdet og forstærker den kvindelige orgasme.

Den kvindelige, stimulerende glidecreme er specielt udviklet og designet til at kunne tilbyde øget følsomhed, især omkring klitoris, der er et af kvindens i forvejen mest følsomme områder på kroppen. Bruger man produktet sammen med sexlegetøj, vil den stadig øge glideevnen på den, ligesom en traditionel glidecreme. Den øget følsomhed, som denne glidecreme skaber, vil, i forhold til en traditionel glidecreme, resultere i at stimulation føles mere intens – og det samme kan siges om de orgasmer, som man vil sikkerhed vil ende med.

Det smarte ved indpakningen på dette produkt er, at det er designet som en pumpe flaske, hvilket gør det nemt at få produktet ud af beholderen. Det er især vigtigt, fordi man slipper for at fumle med et produkt, når man i virkeligheden bare vil nyde sit eget – eller sin partners selskab. Designet på indpakningen gør desuden den stimulerende creme mere diskret – så du nemt kan gemme den væk når legen er slut.

Yderligere information

Vægt 100 g
Størrelse 40 x 40 x 155 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.