PASANTE FEMALE Femidom 3 stk

Pasante Femidom er et blødt og behageligt kvindekondom. Femidom begrænser ikke penis, men tilpasser sig blidt til skeden, samtidig med det giver overlegen varmeoverførsel og følsomhed, så begge parter kan slappe af og nyde samlejet. Det kan benyttes med enhver glidecreme, både vand- og silikonebaseret. Pasante Femidom er nemt at tage på og kan påføres før samleje, og erektion er ikke nødvendig, for at det virker, så det afbryder ikke spontaniteten.

87 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 5060150682551 Kategorier: ,

Beskrivelse

Pasante Female Femidom er et kondom til kvinden. Femidomet vil ikke begrænse penis, men blot tilpasse sig til skeden, så den føles behagelig at bære. Femidomet vil, som et ekstra plus, give en varmeoverførsel og følsomhed, hvilket betyder at både han og hun kan slappe af og nyde den frække sengegymnastik.

Fordelen ved dette femidom er, at det kan benyttes med enhver glidecreme – uanset om den er vandbaseret eller silikonebaseret. Det betyder, at det er endnu nemmere at finde en god glidecreme, der komplimenterer femidomet og øger glideevnen, så samlejet føles intet mindre end fantastisk.

Sidst har et femidom den fordel, at det ikke kræver at penis er erigeret før man kan bruge den. Det betyder, at man slipper for de – til tider akavede – pauser midt i akten. Hun kan nemlig allerede før legen rigtigt er begyndt bære sit femidom – og undgå at spontaniteten dør.

Et femidom tilbyder sikker sex – og tilføjer man en god glidecreme, så vil det også have en utrolig pirrende og ophidsende effekt. Du vil kunne nyde bekymringsfrit og derfor også for alvor mærke den stimulation som du modtager. Det betyder, at stimulationen vil føles mere intens, hvilken intensiverer den orgasmer du vil ende med. Det er uden tvivl den mest perfekte gode cirkel!

Yderligere information

Vægt 40 g
Størrelse 24 x 85 x 125 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.