PASANTE EXTRA SAFE Kondomer 12 stk

Ønsker du at kunne nyde dit samleje med din partner, uden bekymringer for, om kondomet mon springer under den lidt vildere eller længerevarende sengegymnastik? Så fortvivl ej; med Pasante Extra Safe Kondomer er risikoen for brud mindsket yderligere i forhold til traditionelle kondomer, så du kan nyde bekymringsfrit.

I denne pakke får du 12 stk af Pasante Extra Safe kondomer.

37 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 5032331008412 Kategorier: ,

Beskrivelse

Pasante Extra Safe Kondomer er til dig, der gerne vil være ekstra sikret når du er sammen med din partner. De luksuriøse kondomer er nemlig, som navnet indikerer, ekstra sikret mod brud, så du ikke behøver at bekymre dig og lade dig distrahere under akten.

På trods af den ekstra sikkerhed, vil kondomerne ikke være ubehagelige eller strammere at bære, men vil føles præcis som ethvert andet, traditionelt kondom. I vil ikke kunne mærke forskel – men i vil kunne nyde mere!

En fordel ved Pasante kondomer er, at de går ind for, at alle skal have råd til luksus. Derfor får man kvalitets kondomer til en budget venlig pris, hvor alle kan være med. Men på trods af prisen er der ikke sparet på kvaliteten og det vil kunne mærkes, når man først bærer dem.

Når du køber denne pakke får du 12 stk af Pasanta Extra Safe kvalitets kondomer.

Yderligere information

Vægt 55 g
Størrelse 35 x 65 x 130 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.