Partner Plus Par Vibrator

Forkæl jer selv og jeres sexliv med denne utroligt lækre, praktiske og effektive Partner Plus parvibrator. Partner plus går ikke på kompromis, uanset om det er på det visuelle- eller praktiske plan. U-formen er designet til, at kvinden både kan få nydelse i vagina og samtidig blive stimuleret på klitoris. Når manden trænger ind i kvinden vil han kunne mærke de utroligt dejlige vibrationer. Brug en vandbaseret glidecreme sammen med vibratoren for at optimere dens effekt. Den er vandtæt og kan også bruges til frække lege under bruseren eller i badekarret. Denne frække sag har i øvrigt hele 7 vibrationsrytmer og 3 vibrationsintensiteter som i kan lege med. Vibratoren oplades med den medfølgende USB-oplader. Fremstillet af medicinsk silikone og ABS plast. Længden på vibratoren er 8 cm, mens bredden er 3 cm. Denne par vibrator er i en fræk lilla farve

497 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Er i et par, som elsker at udforske og tilføre lidt ekstra “spice” til jeres sexliv? Med Partner Plus par vibrator kan i nu begge få glæde af vibratorens ophidsende vibrationer.

Parvibratoren er U-formet og den ene ende skal føres ind i kvindens vagina, mens den anden stimulerer på klitoris. Parvibratorens form er enormt praktisk: U-formen sikrer nemlig, at kvinden kan få vibrationer oppe i vagina samtidig med, at klitoris bliver stimuleret. Og det er så simpelt som det lyder; vibratorens ene ende føres ind i kvindens vagina, mens den anden ende nu vil sidde og kunne stimulere klitoris. Takket være de to kraftige motorer, som vibratoren er udstyret med, er det ikke kun kvinden, som bliver forkælet med ophidsende vibrationer, der stimulerer hendes klitoris og g-punkt. Vibrationerne fra vibratoren vil nemlig blive overført til mandens penis, når han trænger ind i kvinden. Han får simpelthen hele pakken: både den varme, våde følelse af hendes dejlige vagina, samtidig med at han bliver pirret af den frække vibrator. Oveni alt dette så sørger den indførte del af vibratoren oven i købet for, at vagina føles strammere for manden, hvilket kun vil ophidse ham yderligere. Det kan man kalde en win-win situation.

Partner plus er altid klar til leg og i styrer showet; Den er vandtæt, så den kan nydes hvor som helst og når som helst – også selvom lysten opstår midt i badet. Der er nemlig hele 7 vibrationsrytmer og 3 vibrationsintensiteter at vælge – og variere – i mellem.

Partner plus er en kombination af praktik og kvalitet. Vibratorens integrerede, opladelige batteri gør det kun nemmere for brugeren. Man benytter blot den medfølgende USB-oplader for at oplade vibratoren. Når man køber Partner Plus køber man et kvalitetsprodukt, der holder. Vibratoren er lavet i et luksuriøst, blødt og hudvenligt silikone som blot optimere oplevelsen med vibratoren yderligere. Brug vibratoren sammen med en vandbaseret glidecreme. Glidecremens våde konsistens sammen med de pirrende vibrationer vil føre jer til en nydelse, som garanterer et uforglemmeligt klimaks for jer begge. Den lækre silikone og det faktum, at vibratoren er vandtæt, gør den endnu nemmere at rengøre end så mange andre vibratorer. Hvis den hurtigt skal rengøres, gøres det blot med en omgang mild sæbe og vand. Men det anbefales dog, at man også engang i mellem giver den den helt store omgang med noget toycleaner, som renser, forkæler og forlænger dit sexlegetøjs levetid.

Yderligere information

Vægt 135 g
Størrelse 50 x 115 x 115 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.