Partner Par Vibrator

Gå ikke på kompromis – nyd sammen. Partner par vibrator er perfekt til dem, som ønsker ultimativ stimulering samtidig med, at de har hænderne frie. Nu er der mulighed for at udforske hinandens kroppe yderligere. Kvinden vil mærke vibrationerne i vagina, mens hun bliver stimuleret på klitoris. Manden vil, når han trænger ind i hende mærke, hvordan hun er blevet strammere, samt fornemme de lækre vibrationer som vibratoren giver. Dette fører til en uforglemmelig oplevelse, som i kan få sammen. Vibratoren er vandtæt og kan derfor nydes i badet. Det gør den også nemmere at rengøre. Det luksuriøse medicinske silikone gør det nemt og behageligt at føre ind i vagina. Dog anbefaler vi, at bruge vandbaseret glidecreme sammen med vibratoren for at få den bedste oplevelse. Stol på os, i vil ikke fortryde det. Partner par vibrator er opladelig og der medfølger en USB-oplader. Fremstillet i medicinsk silikone og ABS-plast. Længden på vibratoren er 8 cm, mens bredden er 1,7-2 cm. Denne vibrator er i en frisk, fræk lilla farve.

397 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Som par er det vigtigt at lege sammen, uanset om i har været sammen i flere år eller lige er fundet sammen. Vær’ nysgerrige, udforsk og nyd sammen. Hvad er der at miste? Partner par vibrator garanterer et forfriskende pust af ægte, uforglemmelig lidenskab. Når først i har prøvet denne, er der ingen vej tilbage: det er en ægte vinder.

På den bredere del af vibratoren er den udstyret med en kraftig motor, som nok skal sætte gang i lagnerne derhjemme. Den forkæler nemlig klitoris med afvekslende vibrationsrytmer, som giver partneren hænderne fri og derfor mulighed for, at forkæle og udforske hendes krop yderligere. Med vibratorens 3 vibrationsintensiteter og 7 vibrationsrytmer er der lagt op til masser af leg – og variation – partneren kan nemlig nemt tage styringen og pirre kvinden yderligere, ved at skifte i mellem de forskellige indstillinger.

Med sin karakteristiske U-form og silkebløde silikone-overflade er nydelsen ekstra stor. Det gør nemlig, at den både sidder som den skal, men samtidig er utrolig behagelig, når den berører kroppen.

Den tynde del af vibratoren har selvfølgelig også et formål. Vibrationerne fra den kraftige del af vibratoren vil nemlig også blive overført til den tynde del. Den tynde del er desuden den del, som kvinde skal indføre i sin vagina. Manden vil ikke kun kunne mærke, at hun er blevet en del strammere af, at have vibratoren oppe i sig, men også selv kunne mærke de lækre vibrationer på sin penis. Som et ekstra plus er vibratoren også vandtæt. Dette betyder, at i i de stressede hverdage kan nyde et dejlig varmt bad og denne frække lille sag af en vibrator på samme tid.

Ikke overbevidst endnu? Med partner slipper du for at skulle udskifte batteri. Den er nemlig opladelig og skal blot oplades med det medfølgende USB-kabel.

Vibratoren er fremstillet af lækkert, hudvenlig kvalitetssilikone
som giver en glidevenlig overflade. Det vil nu være nemmere – og langt mere behagelig – at føre op i vagina. Kombinerer du dette materiale med lidt vandbaseret glidecreme vil denne guddommelige oplevelse blive forstærket yderligere. Dét er værd at prøve!

Efter at man har brugt vibratoren kan den nemt blive vasket; da den er vandtæt kan man nemlig bruge mild sæbe og vand og så er den sag klaret. Dog anbefales det at man engang i mellem bruger lidt toycleaner for at rengøre vibratoren optimalt, passe på den og forlænge dens levetid. Det tager et øjeblik!

Yderligere information

Vægt 130 g
Størrelse 50 x 115 x 115 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.