PALLINE CANDY BALLS BERRY PURPLE bækkenbundskugler

Palline Candy Balls – effektive bækkenbundskugler til træning af bækkenbundet, men med et twist. For inde i kuglerne sidder der små metal bolde, der vil gøre træningen meget mere spændende. De vil nemlig sende dig til den syvende himmel af ren nydelse ved hjælp af deres vibrationer, alt imens du træner og styrker dit bækkenbund. Hvad er der ikke at elske?

Perfekt til nybegynderen, eller til den erfarne, der mangler noget variation fra den rutinerede bækkenbundstræning.

Bækkenbundskuglerne er fremstillet i 100% PVC og er phtalatfri og kropssikkert. Længden er 21,5 cm, hvor 11 cm kan indføres. Kuglerne har desuden en diameter på 3,2 cm.

97 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 8053629693728 Kategorier: ,

Beskrivelse

Enkel i udtryk, stilfuld i design, fløjlsblød ved berøring og kompakt i størrelsen. Palline Candy Balls bækkenbundskugler er ikke kun en fryd for øjet, men er også effektiv i praksis.

Har du lyst til at stramme op efter fødsel, eller ønsker du blot et sundt bækkenbund? Bækkenbundstræning kan være fordelagtigt for alle kvinder, unge som ældre, da et stærkt og sundt bækkenbund mindsker risikoen for sygdomme i bækkenbundet og områder omkring, såsom intimområdet. Et stærkt bækkenbund vil desuden også give en større og mere intens nydelse, da stimulation føles mere intens, hvilket med garanti vil resultere i mindst lige så intense orgasmer. Luk øjnene og lad disse forførende kugler lede dig hen til syvende himmel!

Men det er ikke alt. Disse luksuriøse Palline Candy Balls bækkenbundskugler tilbyder også en unik nydelse, alt imens du træner og styrker dit bækkenbund. For takket være små metal bolde, der er placeret inde i selve bækkenbundskuglerne, og de bevægelser som de laver inde i bækkenbundskuglerne, vil man modtage intense og spændende vibrationer, der vil øge stimuleringen og gøre træningen meget sjovere!

Ønsker du en spændende bækkenbundstræning, som du kan glæde dig til hver dag, samtidig med at du gør noget godt for din krop, så er du kommet til det helt rette produkt. For når først du har prøvet Palline Candy Balls bækkenbundskugler, deres store effekt og den forskel, som der var før og efter du begyndte at træne med dem, så vil du aldrig give slip på dem igen. Dét er sand forkælelse til kroppen!

Yderligere information

Vægt 90 g
Størrelse 40 x 150 x 180 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.