Tilbud

OVO B10 Vibrerende penisring White

Tyske Ovo er kendt for deres høje kvalitet, der er ikke mange andre producenter som giver 15 års garanti på deres vare. Ovo B10 har vundet Red Dot design award. Men B10 er mere end blot design og flot finish, den pepper sexlivet op for både du og din partner, da den kraftige vibrator bullet stimulerer og pirre jer begge. Penisringen hjælper hvis du har problemer med rejsningen, eller du lider af for tidlig sædafgang.

147 Kr. 117 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Er du all-in for gode kvalitetsprodukter, så er OVO et mærke for dig. Deres penisringe ligner ikke blot rene kunstværker, de er også fantastiske i praktisk – og så tilbyder de dig nydelse både til dig og din partner, udover en hårdere og længerevarende erektion, selvfølgelig.

En penisring er god til dig, der har problemer med rejsningen, eller til dig, der blot ønsker mere tid til at forkæle – og blive forkælet – af din partner i sengen. Hvis du ønsker en hårdere erektion, er en penisring også den perfekte løsning til dig. En penisring er desuden utroligt pirrende at bære, da den giver en pirrende stram følelse omkring skaftet – er ringen udstyret med en vibrator, vil den pirrende følelse forstærkes yderligere.

Lyder en penisring som noget for dig, så er der ingen tvivl om, hvilken penisring du bør prøve.

OVO B10 er nemlig et af OVO’s mange prisvindende produkter. Den har vundet en Red Dot Design Award, hvor den blev hyldet for sit smukke design og flotte finish. Men dette er selvfølgelig ikke alt, for den smukke penisring er også udstyret med en stærk og utrolig kraftfuld vibrator bullet, der stimulerer den der bærer ringen, men også den, der ligger nær dig.

Selvom B10 ikke er 100% vandtæt, så er der mulighed for at tage denne frække ring med dig i brusebadet – så du og din partner kan få jer en utrolig våd og fræk oplevelse.
Ringen er fremstillet i blødt og fleksibelt medicinsk silikone, der både gør den utroligt behagelig at bære, men da den også er ftalatfri, så gør det den også utrolig kropssikker, så i kan nyde uden problemer.

OVO B10 er batteridrevet, men frygt ej; for de to LR41, som penisringen kræver for at fungere, medfølger, så du slipper for at skulle ud at handle batterier i første omgang. Du får alt hvad du skal bruge når du køber dette luksuriøse produkt – og derfor bliver det ikke nemmere for dig at få mere tid sammen med din elskede partner!

Yderligere information

Vægt 55 g
Størrelse 45 x 95 x 170 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.