OPTIMALE C-RING THICK BLACK Penisring 45 mm

Hvis man leder efter ekstra tykke resultater, så skal man ikke leder længere med Optimale C-ring Thick Black Penisring fra Doc Johnson. Med denne i hånden har du muligheden for en hårdere og længerevarende erektion på et øjeblik!

Penisringen er fremstillet af blødt, strækbart silikone for nemt og behageligt at kunne benyttes på skaftet og testiklerne. Silikonen er fri for ftalater og kan derfor nydes bekymringsfrit.

Denne ring er yderst velegnet for at skabe den mest optimale erektion og længerevarende erektion. Da den er simpel i udtryk, samt utrolig brugervenlig, er den særdeles god at bruge hvis man er nybegynder.

Lad denne penisring få en plads i dit hjem – og du vil have mange flere spændende øjeblikke sammen med dig selv, eller din partner!

117 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 782421019242 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Ønsker du mere spilletid sammen med din partner? Du er ikke den eneste – og derfor findes Doc Johnson Optimale C-ring Thick Black Penisring.

Skabt for at skabe en hårdere og længerevarende erektion, samtidig med at du bliver pirret og stimuleret. Denne penisring er en smule tykkere end den de fleste, hvilket betyder at den strammer over en større del af penis. Den trykkende fornemmelse vil være utrolig pirrende og vil sætte stemningen for aftnen. På et øjeblik vil du være klar til timevis af forspil og sex, der ender på uforglemmelige orgasmer.

Din partner får mere tid til at blive forkælet, mens du får ekstra stimulation – man kan ikke andet end at elske denne penisring!
Silikonen er desuden fri for ftalater, så du slipper for at bekymre dig. Det eneste du skal fokusere på er at forkæle din partner samt nyde den intense stimulering som du modtager. Det er en stensikker garanti for en helt fantastisk aften – hvor i kan nyde sammen!

Penisringen er lavet af kvalitetssilikone, der udover, at føles fløjlsblødt omkring penis, også er utrolig fleksibel. Dette gør den meget nemmere og meget mere behageligt at sætte på penis, eller testikler. Derfor kan mange også få glæde af denne pirrende ring.

Tag Doc Johnson Optimale C-ring Thick Black Penisring med hjem og få flere oplevelser sammen. Det er en mulighed som man ikke ønsker at gå glip af!

Ringen er 4,5 cm i bredde/diameter, mens dybden er 1,7 cm.

Yderligere information

Vægt 65 g
Størrelse 40 x 90 x 190 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.