OPTIMALE 3 C-RING SET THICK Penisringe sæt

Leder du efter den ultimative oplevelse med en penis ring, så skal du ikke lede længere.
Med Doc johnson’s Optimale 3 C-ring set thick penisringe sæt er mulighederne mange! Det tilbyder nemlig en hårdere, større erektion med tre forskellige ringe i forholdvis 3,2 cm, 3,7 cm samt 4,2 cm i diameteren.

Fremstillet i et ultra-strækbart silikone for nemmere – og mere behageligt – at kunne bruge på penis skaftet eller testiklerne. Derfor passer ringene også til de fleste størrelser. Kvalitetssilikonen er desuden fri for ftalater og derfor sikker for huden.

Sættet er yderst velegnet til nybegyndere, fordi det tilbyder en ringe i forskellige størrelser. På denne måde kan man nemlig fine den rette størrelse – eller man kan f.eks. eksperimentere med følelsen af en lidt strammere penisring.

187 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 782421020484 Kategorier: ,

Beskrivelse

Hvem elsker ikke at have mere tid til at forkæle sig selv, eller sin partner? Nu kan sengegymnastikken blive forlænget yderligere, til glæde for alle, takket være Doc johnson’s Optimale 3 C-ring set thick penisringe sæt.

Mere tid er lig med mere stimulation, hvilket har indflydelse på det klimaks du ender med. Hvis du ønsker en helt fantastisk orgasme, og gerne flere af dem, så er en penisring løsningen for dig. Samtidig med dette får du en fyldigere og hårdere erektion, der vil få din selvtillid i top! Fordelene er mange – ulemperne er ikke-eksisternede, en penisring er noget, som alle mænd fortjener!

Med dette sæt får du hele 3 penisringe i forskellige størrelser. Den mindste er 3,2 cm i diameteren, mens mellemstørrelsen er 3,7 cm og den største 4,2 cm. De forskellige størrelser behøver ikke betyde, at du kun kan bruge en af ringene.
Men hvis man er nybegynder kan det være rart at kunne eksperimentere med de forskellige størrelser for at finde den, der passer bedst.
Er man mere erfaren kan man pirre sig selv med en lidt mindre, strammere penisring. Det er en utrolig ophidsende oplevelse der skal prøves før!

Ringene er fremstillet af blødt, utroligt strækbart kvalitets silikone. Silikonen vil føles fantastisk på huden og det vil næsten fæles som om, at det kærtegner din krop. Da materialet er fleksibelt vil ringene passe til de fleste størrelser. Det er desuden fri for farlige ftalater og er derfor sikkert at bruge med huden. Med dette sæt skal du ikke bekymre dig om noget som helst – du skal bare nyde!

For den ultimative oplevelse anbefaler vi, at man bruger en god vandbaseret glidecreme sammen med ringene. Dette øger glideevnen på ringene og gør dem nemmere at sætte på penis.Den våde fornemmelse når man påfører en af ringene på penis vil være utroligt pirrende og være med til at skabe den perfekte stemning.

Få en større, hårdere samt længerevarende erektion på et splitsekund med Doc johnson’s Optimale 3 C-ring set thick penisringe sæt – du vil ikke fortryde det!

Yderligere information

Vægt 75 g
Størrelse 40 x 90 x 190 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.