ONANI SLEEVE TIL AUTOBLOW 2+ STØRRELSE B

Gå aldrig ned på udstyr – især ikke når det er til din elskede Autoblow 2+. Onani Sleevet er perfekt til disse, som har været så glad for deres simulator, at de trænger til et nyt onani sleeve eller til dem, som ønsker at prøve sig frem med de forskellige størrelser onani sleevet fås i. Fås i størrelserne A,B og C. Autoblow 2+ medfølger ikke. Dette sleeve er i størrelsen B. 

157 Kr.

Varenummer: 760488746936 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Ønsker du, at udforske og udfordre din autoblow 2 yderligere? Et onani sleeve til Autoblow 2+ er perfekt til, hvis du ønsker at prøve en anden størrelse og optimere nydelsen. Dette onanisleeve kan nemlig erstatte det, du fik med da du købte dig en Autoblow 2 eller Autoblow 2+. 

Har du været så glad for din Autoblow, at du har slidt den op? Frygt ej! Onani sleevet er også ideelt til dig, hvis din Autoblow’s sleeve blot trænger til at skiftet ud. 

Ligesom med det sleeve, du får med når du køber simulatoren, er onanisleevet nem at udskifte igen, hvis du skulle ønske at variere lidt mellem forskellige sleeves. Det kan også genbruges igen og er altså ikke et engangssleeve. Til sidst fås sleevet også i de tre velkendte størrelser, nemlig A, B og C. 

A størrelsen er 2,7-3,5 cm i diameter (7,5-10 cm omkreds). 

B størrelsen er den mest populære og er 3,5-4,5 cm i diamter (10-14 cm i omkreds) 

Sidst, men i den grad ikke mindst,  har vi C størrelsen der er4,5-5,6 cm i diameter (14-16,5 cm i omkreds) 

Når du dette sleeve får du IKKE en autoblow 2+ med i dit køb.

Sleevet kan bruges både til autoblow 2 eller autoblow 2+. 

Yderligere information

Vægt 340 g
Størrelse 135 x 105 x 80 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.