NEXUS SPARTA GENOPLADELIG PROSTATA PLUG

Nexus Sparta er en luksus prostata massager, som benytter en unik rykke teknologi i spidsen af skaftet som stimulere prostataen. Vælg og/eller varier imellem 5 forskellige indstillinger og find den indstilling, der virker for dig hver gang.

Det, der gør denne frække sag enestående er, udover de spændende indstillinger, at den kan lades op, så man aldrig mere skal fumle med døende batterier og lynshoppe efter nogle nye, når lysten pludseligt er opstået, men sexlegetøjet er dødt. Lad Nexus Sparta op efter brug og så vil den altid være klar, når du spontant får lyst til dens selskab.

Den har en total længde på: 12.9cm
Det bredeste punkt er: 3.4cm
Skaftets bredte er: 2.2cm

627 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Er du træt af at skulle udskifte batterierne på dit yndlings sexlegetøj på de mest ubelejlige tidspunkter? Takket være Nexus Sparta Genopladelig Prostata Plug er det nu muligt for dig at lade sexlegetøjet op hver gang du har brugt det, så det altid er kampklart til næste gang lysten pludseligt opstår.

Med denne frække plug har du frihed til at styre din nydelse som du vil. Slut med at skulle nøjes med en indstilling, der ikke er tilfredsstillende for dig! Du kan nemlig vælge imellem fem ryk stimuleringsindstillinger, der simulerer bevægelserne ved analsex i forskellige tempoer, hvilket gør det nemt for dig at finde det tempo som passer perfekt til dig. Dét er selvforkælelse når det er bedst!

Sparta er lavet af silkeblødt silikone, der føles helt fantastisk ved berøring. Den er desuden vandtæt, så den også kan nydes i badekarret eller under bruseren, og er genopladelig med en magnetisk usb lader. Smartere bliver det næppe!

Den har en total længde på: 12.9cm
Det bredeste punkt er: 3.4cm
Skaftets bredte er: 2.2cm

Yderligere information

Vægt 235 g
Størrelse 150 x 155 x 50 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.