NEXUS MAX 5 – PROSTATA VIBRATOR

Med Nexus Max 5 prostata vibrator er der kælet for alle detaljerne – og du vil ikke komme til at mangle noget.

Formet bløde kurver, der kæler for din krop og giver ultimativ stimulation. Den ergonomiske form gør det lettere at ramme prostata på et splitsekund.
Nexus max 5 er ikke blot en prostata vibrator, og er udstyret med knopper der også gør den til en fortræffelig mellemkødsstimulator.

Prostata vibratoren er udstyret med en lille, men kraftfuld bulletvibrator, der har 3 forskellige vibrationsindstillinger. Disse indstilles let ved blot at trykke på en knap. Vibratoren kræver 4 x LR44 batterier, der medfølger.

Fremstillet af børstet medicinsk silikone, der er fri for ftalater og som føles utroligt blødt mod huden. Nexus Max 5 har en længde på 12,5 og en diameter på 3,8 cm.

347 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Nexus Max 5 prostata vibrator er skridtet videre fra traditionel anal stimulation. Ønsker man at udforske den spændende verden af analsex og at gøre det med maner, så skal man have fingrene i denne frække sag.

Prostata vibratoren har et helt unikt ergonomisk design, der gør den til en verdensmester i sit fag. Den har bløde kurver og et lille knæk, der ikke er placeret tilfældigt. De finder nemlig vej til de helt rigtige steder – steder, du måske ikke engang vidste at du hungrede efter at få stimuleret!

Samtidigt med dette krydrer Max 5 med pulserende vibrationer, der intensiverer nydelsen yderligere. Den er nemlig udstyret med en lille, men kraftfuld bullet vibrator. Vibratoren har 3 forskellige vibrationsindstillinger at byde på. De går fra blidt og langsomt til hurtigt og hårdt. Vibrationerne styres nemt og enkelt med et tryk på en knap.
På indersiden af vibratorens sleeve er der en masse knopper, der pirrer dit utroligt følsomme mellemkød når prostata vibratoren er ført op.
Det er garanteret, at du vil opleve nydelse som du aldrig har oplevet nydelse før!

Nexus Max 5 er fremstillet af børstet medicinsk silikone, der er af allerhøjeste kvalitet og som føles fløjlsblødt ved berøring. Silikonen er 100% fri for ftalater og kan derfor nydes bekymringsfrit. Slut med at lade dig distrahere; alt du skal tænke på er din nydelse.

Tilsæt en god vandbaseret glidecreme for en helt fantastisk følelse. Det øger nemlig glideevnen på sexlegetøjet, hvilket gør det nemmere at føre produktet ind og ud. Det øger også følsomheden i intimområdet, hvilket intensiverer nydelsen. Med denne kombination vil du opleve intense orgasmer, som du aldrig troede var mulige.

Sørg altid for at have styr på dit sexlegetøj hygiejne, så du ikke oplever ubehagelige gener efter brug. dette gøres med en god toycleaner. Vi anbefaler, at man gør det efter brug og imellem partnere. Da bullet vibratoren er aftagelig er rengøring utrolig nemt. Tag vibratoren ud, rengør den for sig selv med en fugtig klud, der har været dyppet i vand og lidt toycleaner. Herefter nedsænker du Max 5 i sæbeblanding. Begge dele tørres i et rent håndklæde efter de er blevet rengjort. Og voila! Nu er dit sexlegetøj så godt som nyt.

Sørg altid for at dit sexlegetøj er helt tørt inden f.eks. sætter bulletvibratoren på plads. Prostata vibratoren skal placeres et mørkt, tørt sted for ikke at beskadiges. Vi anbefaler desuden, at man anskaffer sig en lille stofpose, så det ikke ryger i karambolage med andre produkter.

Nyd følelsen af anal- og prostatastimulation på bedste vis med Nexus Max 5 prostata vibrator.

Yderligere information

Vægt 255 g
Størrelse 190 x 145 x 60 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.