NEXUS DOUCHE INTIMATE CLEANSING

Nexus Douche Intimate Cleansing giver en tryghed under analsex. Slip for bekymringerne om “uheld” under analsex ved at udrense din anus inden du, eller i, går igang. Douchen kan også bruges til ophidsende leg med væske; nyd følelsen af, at du langsomt bliver fyldt op. Grundet dysens størrelse er den perfekt til nybegyndere, som ønsker at udforske den forførende verden af analstimulering, men er også perfekt til de erfarne, som ønsker en simpel douche, som er nem at bruge. Douchens er lavet af kvalitetsgummi og ABS-plastik.

117 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Er du også bange for, at din partner vil få sig en ubehagelig overraskelse under sex? Mange kvinder og mænd bekymrer sig meget om dette, hvilket betyder at de ubevidst spænder i anus for, at undgå dette skrækkelige scenarie. Det kan være meget smertefuldt og ødelægge oplevelsen for dig, og måske endda også for din partner. Men det kan der laves om på, så hvorfor ikke prøve en douche, som du bruger inden sex og som udrenser dig inden den frække seance og giver dig den tryghed, som du har brug for. Nexus Douche Intimate Cleansing er perfekt både til anal rengøring, men også til dem, som tænder på følelsen af, at blive fyldt op med væsker og kan bruges af både mænd og kvinder.

Nexus Douche Intimate Cleansing er fremstillet af gummi i høj kvalitet samt ABS plastik. Med sit enkle, smarte design sikrer den en sikker og effektiv måde udrense sig selv, så man altid er klar til at udforske og lege. På grund af dysens form og størrelse er den utrolig velegnet til både nybegyndere og de mere erfarne brugere af douches.

Douchens design er ikke det eneste som er simpelt; den er nemlig også utrolig nem at anvende.

Alt du skal gøre er, at fjerne dysen fra beholderen. Derefter fylder du beholderen med vand og sætter dysen tilbage på plads. Tryk på beholderen, som også fungerer som en pumpebold. Når beholderen er tom, eller du er fyldt skal du holde vandet oppe i dig i ca 2-3 minutter. Dette kan være svært, så derfor kan man med fordel, for at gøre det nemmere for sig selv, ligge sig ned, mens man venter på, at tiden er gået. Når dette er gjort skal man, mens man sidder på toilettet, lade vandet løbe ud. Gentag alt dette til vandet som løber ud, er helt rent og klart.

Yderligere information

Vægt 160 g
Størrelse 175 x 85 x 85 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.