NEON PASTIES

Pipedream Neon Pasties i Pink er et par x-formet pasties skabt for at pirre og kæle for brystvorterne hvor som helst og når som helst – også i offentligheden.

Disse pasties er perfekte at bruge indenunder afslørende tøj, såsom gennemsigtige bluser og kjoler – feks. til en fest – for at give et frækt og sexet look.

Disse frækkerter er fremstillet i Vinyl og fås i en fræk, frisk pink farve.

Vær dristig i din tøjstil eller overrask din partner ved kun at iføre dig disse. Mulighederne for sjove – og frække sexlege – er mange!

67 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912349146 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Skal du til en udklædningsfest, Lys-fest, eller har du bare lyst til at føle dig fri og uimodståelig?

Ligegyldig hvad årsagen er, så er Pipedream Neon Pasties det rette produkt. De er nemlig det perfekte element i et look, hvis man ønsker at rykke grænser med et vildere kostume eller modigt tøjsæt.

Lingeri behøver nemlig ikke altid være looket, der tiltrækker din partner. Nogle gange kan pasties – og intet andet – være mere end nok til at få en vild, romantisk aften som i sent vil glemme.

Vær eksperimenterende og overrask din partner med pludseligt at dukke op med disse på. Det vil uden tvivl skabe en stemning for et frækt forspil og/eller rollespil sammen med partneren. Vedkommende vil simpelthen ikke kunne holde blikket – eller fingrende – fra dig!

De pirrende pasties er behagelige at påføre og når de først er på vil man ikke lægge mærke til at man har dem på. Det vil faktisk føles som om at du har “damerne” ude i det fri, hvilket er en meget befriende følelse!
De er fremstillet i Vinyl og fås i en frisk og forførende pink farve, der samtidig er utrolig feminin. De er også velegnet til lys fester, hvor man ofte bærer friske neon farver.

Pipedream er et af markedets største producenter af sexlegetøj og har mange års erfaring. På grund af sine utroligt gode priser og fine øje for kvalitet, har alle muligheden for at fantastisk nydelse, orgasmer og kreative parlege, når det er bedst!
Derfor kan du også være sikker på, at du får et kvalitetsprodukt til en god pris, der kan skabe mange sjove, frække og spændende oplevelser.

Udforsk den spændende verden af fetish beklædning – hverken du, eller evt. din partner, vil fortryde det!

Yderligere information

Vægt 10 g
Størrelse 5 x 90 x 140 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.