NEON LUV TOUCH XL SOFTEES PINK G-PUNKT VIBRATOR

Med Neon Luv Touch XL Softees Pink G-punkt vibrator kan man opnå fantastisk stimulation, lige der hvor man altid har fantaseret om at blive berørt. På et splitsekund kan fortryllende orgasmer opnås!

Vibratoren er formet med et lille knæk for at ramme g-punktet og pirre vagina væggen øjeblikkeligt.

Tag denne diskrete g-punkts vibrator med dig overalt – uanset om det er i håndtasken, i kufferten på vej til udlandet eller i badekar, under bruseren eller i en swimmingpool. Vibratoren er nemlig vandtæt.

Vibratoren har forskellige vibrationshastigheder at tilbyde, som du enten kan eksperimentere med selv, eller lade en partner gøre i en fræk parleg.

Fremstillet i PVC og ABS-plast, der føles fløjslblødt mod huden. Begge materialer er fri for farlige ftalater. Vibratoren er batteridrevet og kræver 2 x AA-batterier, der ikke er inkluderet.

197 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 603912343151 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Neon Luv Touch XL Softees Pink G-punkt fra Pipedream er til kvinden, der ønsker en diskret, men kraftfuld og effektiv vibrator, der leverer pulserende vibrationer der med garanti vil føre til uimodståelige orgasmer.

Med denne vibrator kan du nemlig føle øjeblikkelig nydelse uanset hvor og hvornår lysten skulle opstå.
Takket være sit diskrete design kan vibratoren sagtens gemmes i håndtasken, eller sågar kufferten hvis man ikke kan undvære sin bedste ven mens man er på ferie. Da den er vandtæt kan den ikke kun nydes under bruseren eller i badekarret, men også i swimmingpoolen når man er på ferie. Vibratoren er altid klar – og hvis du tager den med dig vil den være din perfekte rejsemakker, der altid kan tilbyde forkælelse.

Vibratoren er ergonomisk formet til at kunne ramme g-punktet uden besvær. Den er nemlig formet med et lille knæk, eller en kurve i spidsen, for at kunne forføre og pirre vagina væggen når den føres op. Det lille knæk stimulere selvfølgelig også det mest eftertragtede punkt hos kvinden, nemlig g-punktet, når den er ført op.

Men selvom at formen i sig selv er en enormt ophidsende faktor, så er det ikke alt hvad denne frække sag har at byde på. Den er nemlig udstyret med en lille, men utrolig kraftfuld vibrator der med sine pulserende, nærmest dunkende, vibrationer intensiverer stimulationen fra formen. Vibrationerne vil nemlig vække alle sanserne i kroppen, så man virkelig kan få lov tl at nyde vibratoren.
Vibratoren tilbyder desuden også flere forskellige vibrationshastigheder som man kan vælge og vrage imellem. Det sikrer også, at brugeren kan variere i mellem hastighederne, så stimulationen altid forbliver enormt spændende. For at tilføje endnu mere spænding til oplevelsen kan man med fordel inddrage sin partner og lade vedkommende lege med de forskellige muligheder – det er en utrolig fræk oplevelse, som begge partner vil nyde.

Vibratoren er fremstillet i PVC og ABS-plast, der er fri for farlige ftalater, hvilket gør den kropssikker. På denne måde kan du nyde uden at skulle bekymre dig om efterfølgende gener – du er nemlig i trygge hænder.
Kombinationen af de to materialer gør vibratoren overlegen i forhold til andre. PVC er nemlig kendt for sin fantastiske elasticitet og fasthed og tilpasser sig desuden kroppens temperatur for maksimal komfort. ABS plast har en fortræffelig vibrationsoverførsel, hvilket betyder at vibrationerne føles mere intense end hvis et andet materiale var blevet brugt. ABS har også en utrolig glat overflade, hvilket gør det nemmere og mere behageligt at føre vibratoren ind og ud af vagina.
Tilføjer man en god vandbaseret glidecreme til oplevelsen vil glideevnen blive forbedret yderligere, mens følsomheden i vagina intensiveres.

Vibratoren er 16,2 cm i længden, 3,5 cm i bredden, 10,9 cm i højden samt 3,5 cm i diameteren.

Tag en svømmetur, lig i sengen eller lad din partner forføre dig med Neon Luv Touch XL Softees Pink G-punkt fra Pipedream valget er dit og uanset hvad, så er nydelsen stor.

Yderligere information

Vægt 120 g
Størrelse 40 x 52 x 215 mm