NAUGHTY NIPPLE TASS Hjerteformet Nipple Cover

Naughty Nipple Tass hjerteformet nipple cover er den perfekte fetish beklædning når sengegymnastikken skal friskes op.

De stilfulde nipple covers er udstyret med smukke pailletter, der vil frembringe en gnist i øjet og en utrolig ophidselse hos enhver, der er så heldig at få lov til at se dem ryste rundt.

Leder man efter et simpelt produkt, der kan gøre en stor forskel, så er det disse hjerteformede frækkerter man skal have fingrene i.

97 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 5022782666439 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Nogle gange skal der ikke meget til før man kan pifte sit sexliv op. En simpel fetish beklædning kan være mirakelmidlet, der kan skabe en fornyet gnist i soveværelset.
Et godt eksempel på dette er uden tvivl Naughty Nipple Tass, der er en mester i at skabe en spændingsfyldt stemning.

På et splitsekund kan en kedelig hverdagsaften blive til en romantisk aften med en “happy ending”. Overrasker man nemlig sin kæreste med disse vil vedkommende ikke kunne holde fingrene fra en. Det er simpelt, enkelt – men utrolig frækt.

Det er nemt at tage Naugthy Nipple Tass af og på. De klæber sig nemlig til huden når man placerer dem på det ønskede område. Når de skal af, så hives de blot af.

De smukke nipple covers dækker ikke kun dine brystvorter til, men giver en helt ny fornemmelse under sex. Den som bærer dem vil nemlig kunne mærke en tyngde, der blidt vil kunne stimulere brystvorterne, mens partneren vil modtage pirren fra de frække stropper.

Vær dristig og få din partners – og din egen – puls op ved at gøre noget impulsivt – køb Naghty Nipple Tass for en oplevelse i begge sent glemmer!

Yderligere information

Vægt 20 g
Størrelse 30 x 150 x 105 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.