MYSTIM THE GOLDFATHER ELEKTRISK LEDENDE GEL TIL ELEKTROSEX 250 ML

Elsker du, at pirre og forføre dig selv, eller din partner, med fræk elektrosex, der for alvor sætter gang i spændingen? Så vil du uden tvivl elske The Goldfather elekrisk ledende gel til elektrosex fra Mystim.

Gelen er udstyret med ægte, 23 karat guld, hvilket ikke kun giver produktet et eksklusivt og enestående udtryk, men også er med til at optimere ledningsevnen i gelen.

The Goldfather er yderst hudvenligt og dermatologisk testet, så man kan nyde den store spænding, uden bekymringer. Den kan desuden bruges sammen med latex kondomer og har en optimal ph-balance, der ikke går ind og forstyrrer balancen i intimområdet. Sidst er den vandopløselig og fedtfri, så den ikke efterlader pletter, der ikke kan vaskes af.

157 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Bliver du også helt elektrisk ved tanken om ekstra spænding under sex? Så er der ingen tvivl om, at du vil elske Mystim The Goldfather Elektrisk ledende gel, der er yderst velegnet til fræk og forførende elektrosex.

Goldfather er en eksklusiv og luksuriøs elektrisk ledende gel af allerhøjeste kvalitet. Gelen indeholder nemlig ægte, 23 karat guld. Gelen vil virkelig få dig til at føle, at du forkæler dig selv, eller din partner, når gelen smøres på din krop.

Goldfather elektrisk ledende gel er selvfølgelig 100% sikkert at bruge sammen med latex kondomer for en ekstra spændende seksuel oplevelse. Gelen har desuden en optimal ph-balance og vil derfor ikke få dit intim-miljø i ubalance, og er desuden vandopløselig og fedtfri. Sidstnævnte betyder, at du ikke er efterladt med en fedtet gel i intimområdet, der ikke vil gå væk – alt hvad du skal gøre er, at vaske det væk med vand efterfølgende og så kan du nyde resten af din dag – eller nat – uden gener. Da den heller ikke er fedtfri, vil den ikke efterlade afslørende pletter. Sidst er den yderst hudvenlig og dermatologisk testet – så du kan nyde bekymringsfrit.

Er du til hed elektrosex? Den elektrisk ledende gel, “The Goldfather”, fra Mystim er perfekt til at lege og eksperimentere med elektrosex legetøj, da bl.a. guldet i gelen optimerer ledningsevnen.

Yderligere information

Vægt 300 g
Størrelse 145 x 55 x 55 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.