MY FIRST MINI G-SPOT VIBRATOR

Er du også fristet til at opleve G-punkts stimulation? Med My First Mini G-spot Vibrator får du det perfekte sexlegetøj at begynde med.

Lille, slank men utrolig effektiv. Knækket på enden af vibratoren sørger for at ramme og pirre g-punktet helt perfekt uden at det bliver for intimiderende.
Kombinerer man dens form med dens diskrete, multi-speed vibrationer vil det føles som at svæve på en lyserød sky. Inddrag en partner og lad vedkommende styre hastigheden for en helt fantastisk oplevelse.

Med denne vibrator har du glæde af hele 10,75 cm i længden og 2,5 cm i omkreds.

Vibratoren er vandtæt og er fremstillet i et materiale, der er fri for farlige ftalater. Dette gør den yderst kropssikker. Vibratoren er batteridrevet og kræver 2 x AAA-batterier, der ikke er inkluderet.

119 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 51021727063 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Når det er første gang at man skal eksperimentere med et sexlegetøj, der er skabt til at stimulere G-punktet, så er det nogle gange bare bedst, at det er simpelt og enkelt. Starter man nemlig med noget, der virker intimiderende kan oplevelsen nemlig blive ødelagt og man vil gå glip af en helt fantastisk nydelse.

Og derfor findes My First Mini G-spot Vibrator heldigivs. Den er nemlig utrolig simpel i sit udtryk – men forskellen på almindelig stimulation og målrettet stimulation, den kan man mærke når man prøver denne frække sag.

Vibratoren er meget slank og med et merkant knæk på spidsen for at leverer uimodståelig stimulation rettet direkte på g-punktet, der bare venter på at blive pirret. Den slanke form gør også den til den perfekte begynder vibrator til dem, der slet ikke har erfaring med pulserende vibrationer.
Vibratoren er fremstillet i et materiale, der føles utrolig glat. Dette gør det nemmere at føre sexlegetøjet ind og ud. Materialet er desuden også fri for farlige ftalater, hvilket gør den kropssikker.
Tilføjer man en god glidecreme sammen med produktet, vil man øge glideevnen yderligere samtidig med, at man øger følsomheden i intimområdet, hvilket gør stimulation endnu mere intens. De orgasmer, som man ender med, vil derfor også intensiveres. Det er uden tvivl et must-have, uanset hvilket sexlegetøj man bruger!

Vibratoren har desuden en multispeed funktion, hvilket gør det meget sjovere at inddrage en partner i legen. Vedkommende kan nemlig eksperimentere med de forskellige hastigheder, til de finder den indstilling, der gør dig helt vild i varmen. Det er en utrolig fræk oplevelse, som man ikke bør gå glip af!

Som en lækker detalje er My First Mini G-spot vibrator vandtæt. Derfor vil den være det perfekte krydderi til at pifte det kedelig, rutineret brusebad op med – den er nemlig altid kampklar når lysten pludseligt opstår.

Når du har denne vibrator i hånden har du glæde af hele 10,75 cm i længden og en omkreds på 2,5 cm. Lad dig ikke narre af størrelsen – modsat sin størrelse leverer den nemlig en enorm nydelse, der vil resultere i helt ubeskrivelige orgasmer!

Vibratoren er batteridrevet og kræver derfor 2 x AAA-batterier, der ikke medfølger.

Yderligere information

Vægt 120 g
Størrelse 40 x 140 x 265 mm