MOTÖRHEAD OVERKILL 7 FUNCTION POWER VIBRATOR

Føler du dig eventyrlysten? Få en på opleveren med denne Motörhead Overkill 7 Function Power vibrator og du vil ikke blive skuffet. Denne bad boy giver dig lige de kraftfulde vibrationer, som du har brug for. Skabt for at tilfredsstille dig, garanterer den dig ubeskriveligt intense vibrationer som langsomt, eller hurtigt, fører dig til et klimaks, der sender dig til den syvende himmel. Med sine 7 vibrationsniveauer kan du skræddersy den perfekte opbygning af pirrende, ophidsende vibrationer, eller variere imellem dem, for at ophidse dig selv yderligere. Inddrag kæresten og lad vedkommende tage styringen. Brug vibratoren sammen med en glidecreme for at opnå bedste effekt. Vibratorens størrelse er 18,5 cm. Vibratoren er fremstillet i Plast (ABS) og er 100% vandtæt. Bruger 2 x AAA batterier, som købes separat.

297 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 5060428803435 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Uanset om man ønsker voldsomt ophidsende og ekstrem intens stimulering af vagina, eller blot ønsker at kroppens, følsomme, erogene zoner bliver kærtegnet på en pirrende, kildende måde, så er Motörhead Overkill 7 Function Power vibrator den perfekte vibrator til formålet.

Der er ikke grund til at skjule det; denne vibrator giver utrolig kraftige og intense vibrationer. Men når man finder ud af, at det er heavy metal bandet, Motörhead, som står bag vibratoren, kommer det ikke som en overraskelse, at vibratoren, ligesom sine skabere, er ekstrem – men ekstrem på den helt rigtige måde. Lad dig rive med af vibratorens forførende vibrationer, som får dig til at glemme alle problemer. Lad nydelserne føre dig i en trancelignende tilstand, som ender med det ultimative klimaks og mærk, hvordan at hver en muskel i din krop slapper af.

Vibratoren er 100% vandtæt, hvilket betyder, at du kan pifte dit brusebad op med denne frække sag. Spice dit morgenbad op og få en dejlig start på dagen, eller slut dagen af med manér i form af 100% selvforkælelse – du fortjener det.

Vibratoren kan nydes af alle, kvinder, som mænd, singler som par. Brug den på din krop for, at stimulere alle dine følsomme nervebaner og mærk, hvordan din krop bliver vækket af nydelsen. Det er dog vigtigt, at vibratoren ikke bruges til anal-stimulering, da den ikke har et greb for at forhindre, at vibratoren smutter op i din anus og sætter sig fast. Frygt ej, for der findes et bredt udvalg af sexlegetøj, designet til anal stimulering, andre steder på vores side.

Vi anbefaler, at man bruger glidecreme sammen med vibratoren. Dette er for, at give vibratoren en bedre glideevne så du slipper ubehagelige gener både under- og efter sex og derfor får en optimal oplevelse. Dette gælder også for sex i badet; vandet giver ikke den nødvendige glideevne, tværtimod, og derfor oplever mange, at de har et større behov for glidecreme når de leger i badet. Gå aldrig ned på udstyr – heller ikke glidecreme!

Vibratoren, som er i en flot sølv farve, er designet med Motörheads logo, som bærer et præg af rå, rock’n’roll, i vilde flotte farver. Vibratoren er faktisk så stilfuld og diskret, at hvis man er fan af bandet Motörhead, så kan den sagtens stå blandt sin samling af bandets andre fanprodukter, uden at der bliver stillet spørgsmålstegn ved det.

Vibratoren er en mellemstor vibrator på 18,5 cm, men på trods af sin størrelse, vinder den især på sin gørelse.

Yderligere information

Vægt 145 g
Størrelse 280 x 90 x 30 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.