MOTÖRHEAD OVERKILL 10 FUNCTION BULLET VIBRATOR

Ekstremt, vildt og enormt frækt. Det er hvad, du kan forvente af Motörhead Overkill 10 Function bullet vibrator. Da bullet vibratoren er skabt af det britiske heavy metal band Motörhead, ved man, hvor linjen er lagt. Trods sin lille størrelse er den kraftfuld og intens og sørger for mindst lige så kraftfulde og intense orgasmer ved at stimulere klitoris. Hvem siger, at sex ikke skal være lidt vildt engang imellem? Bulletvibratoren er lille og diskret og man kan derfor sagtens have den med i håndtasken, hvis man ønsker at kunne tilfredsstille sig selv, uanset hvor man befinder sig. Bullet vibratoren har en enkelt knap, som både styrer tænd-og slukfunktionen samt de forskellige vibrationsniveauer. Bullet vibratoren er lavet af Plastik (ABS) og er 9,5 cm lang og 5,5 i omkreds. Den bruger 1 xAAA, som købes separat. Bullet vibratoren er desuden 100% vandtæt hvilket betyder, at du har muligheden for at nyde den i badet. Forkæl dig selv med Overkill 10 Function bullet vibrator – du fortjener det!

137 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 5060428803442 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Kan du lide det lidt ekstreme, også når det gælder nydelse? Lad dig ikke narre af det uskyldige udseende; trods sin lille størrelse og sit diskrete design er Motörhead Overkill 10 Function bullet vibrator, et utrolig kraftigt monster indenfor sexlegetøj. Opnå intense orgasmer med denne bulletvibrator, der stimulerer din klitoris maksimalt og vækker alle dine sanser.

Kender man til heavy metal bandet, Motörhead ved man også, hvad man kan forvente; det bliver vildt, det bliver energisk og det bliver ekstremt, men det bliver på den helt rigtige måde.

Med hele 10 vibrationsniveauer, som dog alle er kraftige, er du sikret en vild oplevelse, som du sent vil glemme. Inddrag din partner ved at lade vedkommende variere imellem de forskellige niveauer og opdag en helt ny form for ekstrem nydelse. Pift stemningen yderligere op ved ,at tilføje andet sexlegetøj og opnå ultimativ stimulering af de erogene zoner.

Designet er utrolig diskret og stilfuldt; Bullet vibratoren er formet som en patron og er i sølvfarvet plastik med Motörheads bandnavn i sort. Den lille størrelse gør det muligt for dig at få nydelse hvor som helst. Den kan nemlig puttes ned i håndtasken og er altså super praktisk til kvinden, som altid er på farten. Da den er vandtæt betyder det også, at du kan lege med den og nyde den i badet.

Den er ikke kun simpel visuel; den er også utrolig brugervenlig. Der kun er én knap du kan kontrollere med. Den ene knap er den, som du skal bruge for at aktivere tænd- og slukfunktionen og den, som du skal bruge for at kunne skifte imellem de forskellige vibrationsniveauer. Når du skal tænde, eller slukke vibratoren skal knappen blot holdes inde i et par sekunder.

For at få den bedste oplevelse med den Motörhead overkill 10 function bullet vibrator anbefales det, at du sammen med bulletvibratoren anvender en glidecreme. Du vil undgå ubehag under sex, gener i intimområdet af de mange vibrationer fra vibratoren og samtidig opnå den bedste stimulering.

Forkæl dig selv, eller din kæreste med denne lækre bullet vibrator og du vil ikke fortryde det.

Yderligere information

Vægt 45 g
Størrelse 185 x 80 x 15 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.