MOTÖRHEAD ACE OF SPADES 7 FUNCTION POWER VIBRATOR

Er du vild efter at finde en kraftig vibrator, som vil pirre dine sanser til du opnår et helt ekstremt klimaks? Så er Motörhead Ace of Spades 7 Function Power Vibrator lige noget for dig. Da den er skabt og designet af heavy metal bandet, Motörhead, er du garanteret en helt vild oplevelse, der ikke kan sammenlignes. Og det er ikke kun på overfladen, at vibratoren er en bad boy; den har nemlig hele 7 pirrende vibrationsniveauer som vil tilfredsstille alle behov. Velegnet til brug af vaginal stimulering, men kan også bruges på kroppen for at stimulere sanserne. Vibratoren er lavet af Plast (ABS) . Længden på vibratoren er 18,5 cm. Den er vandtæt og bruger 2 x AAA-batterier, som skal købes separat.

297 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 5060428803411 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Oplev en helt forunderlig verden af vild, intens nydelse med denne Motörhead Ace of Spades 7 Function Power Vibrator.

Du kan måske være fristet til at spørge: Motörhead? Er det ikke et band? Og jo, du har helt ret. Det er nemlig heavy metal bandet, Motörhead, der står bag dette fristende produkt. Vibratoren, der er dekoreret med bandets navn og rå logo, er ikke kun rå i udseende. Når den først er igang vil den nemlig, ligesom sine skabere, levere et yderst energisk, kraftfuldt “show”, hvor du i ren nydelse vil opleve ikke at kunne sidde stille.

Vibratoren er, som navnet indikerer, udstyret med 7 forskellige, ekstremt intense og ophidsende vibrationsniveauer, skabt til at tilfredsstille alle og enhver – også til dem, som skulle have de mest krævende og intense lyster. Denne Power Vibrator er en stærk mester inden for sit fag; nemlig ultimativ stimulering i form af kraftige vibrationer. De kraftfulde vibrationer vil uden tvivl føre til en ligeledes kraftig orgasme.

Og det behøver ikke kun at være vaginalt, for vibratoren kan anvendes næsten overalt for at stimulere alle de følsomme, erogene zoner, der sidder fordelt forskellige steder på kroppen. Pirre man først sig selv, eller sin partner på kroppen for derefter at stimulere vaginalt, vil vedkommende få sådan en stor nydelse, at vedkommende tror at de er i syvende himmel. Når vibratoren skal benyttes vaginalt er det dog vigtigt, at man anvender en glidecreme sammen med vibratoren for, at undgå ubehag og samtidig optimere oplevelsen af produktet yderligere.

Vibratoren er utrolig brugervenlig; den kontrolleres ved et tryk på en eneklt knap, som sidder for enden af vibratoren. Så kan det ikke blive nemmere!

Selvom at vibratoren kan anvendes flere forskellige dele af kroppen, så er den nu engang designet til vaginalt brug, og for at give kvinden utrolige orgasmer – og g-punktsorgasmer.
Dette betyder ikke, at mænd og par ikke kan bruge denne vibrator og nyde godt af dens vibrationer, for det kan de sagtens. Vibratoren må dog ikke anvendes til stimulering analt og det er der en helt god grund til: din sikkerhed. For hvis vibratoren bruges analt kan du risikere, at den ryger op og sætter sig fast i endetarmen – og det er et lægebesøg (og en mulig operation) som vi kan garantere, at du helst gerne vil undgå. Skuffet? Det behøver du ikke at være. Vi har nemlig et godt udvalg af produkter velegnet (og designet) til anal stimulering på siden, du skal blot lede videre.

Eksperimentér, prøv dig frem og du vil ikke blive skuffet med Motörhead Ace of Spades 7 Function Power Vibrator.

Yderligere information

Vægt 150 g
Størrelse 280 x 90 x 30 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.