MOTÖRHEAD ACE OF SPADES 10 FUNCTION BULLET VIBRATOR

Prøv noget nyt, prøv noget unikt- prøv en motörhead vibrator. Med Motörhead Ace of Spades 10 Function Bullet vibrator er du garanteret en helt uforglemmelig nydelse, som vil føre dig til et fantastisk klimaks, som du ikke ønsker at gå glip af. Vælg – eller varier – imellem bullet vibratorens 10 forskellige vibrationsniveauer. Brug den som redskab til en yderst tilfredsstillende soloseance eller til fræk parlag, hvor både krop og intimområdet bliver stimuleret. For at få den bedste oplevelse med Motörhead Ace of Spades 10 Function Bullet-vibrator anbefales det, at man benytter lidt glidecreme sammen med den. Vibratoren er fremstillet af ABS-plast og er 9,5 cm lang og 5,5 cm i omkredsen. Den er vandtæt og bruger 2 x AAA batterier, som man køber separat.

137 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 5060428803428 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Skabt og designet af det verdenskendte heavy metal band, Motörhead kommer Motörhead Ace of Spades 10 Function Bullet vibrator. Designet til en fræk, pirrende og heftig klitoris stimulering, vil den føre dig til en helt ubeskrivelig nydelse og en mindst ligeså ubeskrivelig orgasme, som du efterfølgende vil fantasere om.

Eksperimentér med bullet vibratorens 10 vibrationsniveauer og find det vibrationsniveau der passer til dig, eller varier imellem dem for at optimere oplevelsen af vibratoren yderligere. Lad partneren tage styringen i en fræk parleg – muligheder er der nok af.

Vibratoren er opkaldt efter Motörheads album af samme navn, nemlig “Ace of Spades”. Derfor har de valgt, at designe vibratoren i rigtig rock’n’roll stil med et påtrykt spades mærke, kombineret med bandets navn, mens selve vibratoren er i en lækker, stilfuld mat sort. Den vil, i samme stil som sine skabere, levere et uforglemmeligt, vildt og ekstremt “show”, som du ikke vil gå glip af.

Bullet vibratoren er enormt brugervenlig; der er én knap, som både styrer tænd- og slukfunktionen samt kontrollerer de forskellige vibrationsniveauer. Hold blot knappen nede i et par sekunder og så vil vibratoren tændes, eller slukkes, og tryk på knappen for, at skifte imellem vibrationerne.

Selvom den er en verdensmester i klitoris-stimulering, vil den med fordel også kunne bruges til andre dele af kroppen. Lad den forføre dig med sin ophidsende, kildende berørering, som vil føre dig helt derhen, hvor du kun kan tænke på den nydelse, som du modtager. Inddrag din kæreste i denne leg, ved enten at forkæle vedkommende eller lade vedkommende forkæle dig. Det vil garantere et perfekt forspil, inden den helt store seance for alvor begynder, eller en perfekt afslutning, hvis man vælger at lade vibratoren fortsætte.

For at opnå den bedste effekt med bullet vibratoren og samtidig mindske risikoen for ubehag og gener i intimområde, er der et vigtigt redskab og det er: Glidecreme, glidecreme og glidecreme. Det er et must-have når man skal udøve den yderst populære sengegymnastik, især når der “tilbehør” med i “sporten”. Det giver nemlig sexlegetøjet en bedre glideevne.

Alle kan have glæde af Motörhead Ace of Spades 10 Function Bullet vibrator, men især kvinder og par vil have glæde af dette vilde sexlegetøj. Mange kvinder oplever, at de har svært ved at opnå orgasme under sex på almindelig vis, men dette kan nu gøres muligt med vibratoren, der med sine 10 forskellige vibrationsniveauer, vil hjælpe dig godt på vej.

Motörhead Ace of Spades 10 Function Bullet vibrators størrelse er ikke kun praktisk fordi den kan komme ned i håndtasken og kan nydes når man ønsker det. Den lille størrelse gør det nemlig muligt, at kombinere de frække vibrationer med samleje, da den kan holdes mod klitoris, mens vibrationerne gør resten af arbejdet. Så kan i begge opnå et uforglemmeligt klimaks sammen.

Yderligere information

Vægt 45 g
Størrelse 185 x 80 x 15 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.