Tilbud

MAZE BY BIJOUX INDISCRETS WIDE CHOCKER BROWN

Maze Wide Choker er det perfekte tilbehør til nogle af dine mest modige outfits. Nu er det muligt at tage sensualitet med ud i offentligheden!
Bærer du den alene vil den ligne en eksklusiv choker, der passer til de fleste kjoler, bluser eller bukser. Men bærer du chokeren sammen med snoren vil den på et splitsekund forvandle sig til et frækt BDSM sexlegetøj, der passer perfekt til dominans lege.

Lad dig fare vild i labyrinten, the Maze, og opdag et sted, hvor begge dine verdener mødes; lad den verden, som du viser og den verden, som du gemmer smelte sammen som en. Tør du at gå ind?

Maze Wide Choker kan justeres efter ønske, så de passer perfekt og er 100% vegansk. De polyurethane stropper er desuden lavet af genbrugte materialer. Dette sæt er i en lækker brun farve.

367 Kr. 297 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 8436562011123 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Kinky sex og frække BDSM leger behøver langt fra at være smagsløst. Man kan sagtens have et sexlegetøj, der er så smukt at man har lyst til at tage det på, hvorend man går hen – det har Maze Wide choker nemlig bevist.

Chokeren/halsbåndet er bredt og udstyret med en lille “ring”. Det er i denne ring hvor snoren fastsættes. Dette gøres nemt og hurtigt uden problemer. Snoren har en lille kæde i samme farve og stil som den lille ring, hvilket giver et eksklusivt finish. Uden snoren vil ringen – og halsbåndet – blot ligne et moderne smykke med et twist.

Det er simpelt og enkelt, men ser fantastisk ud når man bærer det. Uanset om det er med en smuk tætsiddende kjole, eller den bare hud.

Chokeren og snoren er desuden 100% vegan, dvs. at produktet er fri for materialer, der har noget med dyr at gøre. Da det er vegansk indeholder det heller ikke kemikalier, der kan være farlige for kroppen. Derfor kan du trygt lade chokeren kæle for din nakke. Er man den miljøbevidste type, kan Maze Wide Choker desuden prale med, at deres polyurethane stropper, er lavet af genbrugte materialer.

Kort sagt; så kan alle nyde glæde af dette frække sæt uden at skulle gå på kompromis med ens livstil og værdier. Bedre bliver det næppe!

Det slut med dømmende blikke og starten på endnu mere frihed samt et bedre sexliv!
Tag styringen over din underdanige partner, eller lad dig blive domineret mens du ligner en moderigtig diva! Når legen er slut tages snoren af og så ligner det et ganske uskyldigt smykke. Hvad er der ikke at elske?

Dette sæt er det ultimative 2-i-1 produkt, hvor man får en hel fantastisk kvalitet til en god pris. Fordelene er mange, ulemperne er ikke-eksisterende – så lad være med at gå på kompromis og køb det rigtige produkt første gang. Med Maze kan du nemlig trygt lukke øjnene og lade dig forføre.

Størrelsen strækker sig fra 28cm til max 41cm i omkreds.

Yderligere information

Vægt 190 g
Størrelse 175 x 90 x 60 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.