MATRIOSKA DUKE OF RURJIK BLACK Buttplug

Matrioska Duke Of Rurjik Black Buttplug fra Toyz4Lovers er til dig, der ønsker en helt unik, usammenlignelig anal stimulation. Takket være dens unikke form vil den nemlig kunne tilbyde varierende form, størrelse og teksturer, der alt sammen vil lede dig til himmelske orgasmer!

Buttpluggen er fremstillet i silikone af allerhøjeste kvalitet, der er phthalatfri og kropssikker.

147 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Matrioska Duke Of Rurjik Black Buttplug fra Toyz4Lovers er et unikt produkt, der tilbyder en mindst lige så unik nydelse i anus.

Matrioska er udformet med en kuplet form for ekstra pirring og maksimal udfyldning, jo længere man fører buttpluggen op, samt en spids, der gør penetrering nemmere og mere behageligt. Selve buttpluggen har en speciel tekstur, der tilføjer yderligere ekstra stimulation til oplevelsen. Under kuppel-formen er der et lille, slankt kurvet skaft, der tilføjer en pirrende og spændende kontrast til den maksimale udfyldning fra den brede form.For enden af buttpluggen har buttpluggen desuden et håndtag, der gør det nemmere at håndtere buttpluggen – og målrette sin stimulation, så den rammer de helt rigtige punkter.

Det fleksible og robuste håndtag gør desuden buttpluggen utrolig sikker at bruge, da den sikrer, at den ikke kan ryge for langt op i anus.

Buttpluggen er fremstillet i premium silikone af allerhøjeste kvalitet. Silikonen er fri for farlige phthalater og er derfor kropssikker.

Yderligere information

Vægt 115 g
Størrelse 70 x 70 x 145 mm