MASTURBATORE PIPEDREAM EXTREME MINI FUCK SLUT

Savner du selskab, eller savner du nogen til at varme dig når du er ude at rejse og din partner er derhjemme? Så er Masturbatore Pipedream Extreme Mini Fuck Slut lige hvad du har brug for, for at bringe et smil på dine læber.

Du får hele pakken; dejlige fyldige bryster, en stram vagina og en lækker røv – og alle kan du udforske og fylde ud som du vil.
Mini Fuck me er i en smart rejsestørrelse, så du kan have hende trygt i hånden mens du nyder følelsen af hende. Dette gør hende desuden til den perfekte rejsemakker til dig, der altid er på farten.

Hun er fremstillet i Fanta Flesh, TPE, der er fri for ftalater og kropsikker, så du kan nyde hende bekymringsfrit.

Længden på hende er 12,7 cm, mens bredden er 7,6 cm. Pipedream’s egen glidecreme og toy cleaner medfølger for, at du kan få den bedste oplevelse med hende.

237 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Masturbatore Pipedream Extreme Mini Fuck Slut er til dig er perfekt til dig der er single og savner følelsen af kvindeligt selskab, eller til dig, der skal have en til at varme dig om natten, når din partner er væk eller når du er ude at rejse. Med hende her ved din side, kommer du nemlig ikke tættere på den ægte vare.

Mini Fuck Slut er nemlig uden tvivl verdens mest realistiske mega masturbator og er i en belejlig, håndholdt rejse størrelse, der selvfølgelig gør hende til den perfekte rejsemakker når du er på farten. Hun er den ultimative vagina, der vil give dig en helt unik nydelse, der vil ende med helt fortryllende orgasmer, alt sammen i en håndflade-størrelse.

Uanset om du er til dejlige bryster, en lækker røv eller en stram vagina så vil denne lækre stroker gøre dig helt vild i varmen – du får nemlig hele pakken med denne kvinde – og hun er ikke nærig med sagerne.

Rigtige kvinder er selvfølgelig ikke helt flade på ryggen og røven – og det er denne lille fuck slut heller ikke. Begge sider af denne fantastiske skønhed vil være klar til at din penis skal fylde hendes krop ud – uanset hvad tid på dagen det er, eller hvor lysten måtte opstå.

Få hende til at sidde oprejst, lig hende på siden eller lad hende ligge trygt på din håndflade – hun er klar til at give dig forbløffende nydelse uanset hvilken sexstilling du synes i skal afprøve og eksperimentere med. Når du har bestemt dig og nyt hende forfra, kan du vende hende om, lade hende ligge på maven og penetrer denne smukke kvinde med dejlige former i en fræk doggy-style stilling. Ansigtet ned, røven strittende opad – det er præcis sådan hun elsker det.

Det bløde Fanta Flesh, som denne frække stroker er fremstillet i, vil omfavne din penis og klamre sig til hver eneste cm af din uimodståelige penis. Når du er færdig kan du ejakulere inde i hende – og ikke bekymre dig om en eneste ting. Hun elsker nemlig at give dig en fuldstændig sindsoprivende orgasme og stopper ikke før hun har opnået det!
Det lækre Fanta Flesh, der består af Thermoplastic Elastomer (TPE) er ftalatfri og kropsikker, for at du kan nyde dit kvindelige selskab helt bekymringsfrit. Det er selvforkælelse når det er bedst!

Vi anbefaler, at man altid bruger masser af glidecreme sammen med hende for en vådere og endnu vildere oplevelse sammen med hende. For at vedligeholde hygiejnen på dit sexlegetøj anbefaler vi desuden også, at man benytter sig af en god antibakteriel toy cleaner efter hvert brug med sexlegetøjet.
Heldigvis for dig behøver du ikke anskaffe dig nogle af delene i den nærmeste fremtid. Med i købet får du nemlig Pipedream’s Moist glidecreme samt deres egen toycleaner, der begge er i samme høje kvalitet som deres produkter. Nemmere bliver det ikke at få den perfekte oplevelse!

Yderligere information

Vægt 305 g
Størrelse 75 x 115 x 215 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.