MASSAGE OIL JOU JOU VANILLA Massageolie 120 ml

Med Massage Oil Jou Jou Vanilla Massageolie kan du nyde den lækre duft og søde smag af frisk vanilje, alt imens du forkæler dig selv eller din partner.

Glidecremen øger følsomheden i intimområdet, glideevnen på sexlegetøj og indeholder langvarige fugtegenskaber, så huden efterlades fløjlsblød og fugtet.

Cremen er farveløs, ikke-klæbrig og latex-sikker, så du kan benytte glidecremen sammen med latex kondomer.

97 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Takket være Massage Oil Jou Jou Vanilla Massageolie har du muligheden for at dufte, smage og nyde lækker, forførende vanilje, alt mens du forkæler dig selv eller din partner med f.eks. fræk oralsex under et pirrende forspil. Dét er forkælelse for begge parter – og noget, der for alvor vil få gang i sengegymnastikken derhjemme!

Jou Jou glidecreme, der også kan fungere som en massage olie, har en smag og en funktion, der vil tiltrække enhvers opmærksomhed. Den kombinerer effektivt fugt til intimområdet og en våd fornemmelse der er utroligt pirrende, med spændingen ved at smage hinandens kropsdele, der smager som en sød dessert – men uden at det koster nogle kalorier. Hvad er der ikke at elske ved denne luksuriøse glidecreme?

Når legen er slut, og du ønsker at fjerne og rengøre glidecremen fra dig selv eller din partner , gøres dette nemt ved blot at påføre en smule vand på huden og så er den væk fra huden. Nemmere bliver det ikke!

Glidecremen er udstyret med langvarige fugtegenskaber, der øger følsomheden i intimområdet og glideevnen på sexlegetøj. Den vil holde i lang tid og tørrer ikke ud, hvilket betyder, at du slipper for hele tiden at skulle påføre glidecreme under samleje.

Glidecremen indeholder ikke sukker, trods den søde smag.

Yderligere information

Vægt 150 g
Størrelse 40 x 65 x 175 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.