MASSAGE CANDLE CHANDELLE DE MASSAGE 125 ML

Massage Candle Chandelle De Massage fra Femme Fatale skaber den perfekte, romantiske stemning af levende lys kombineret med en pirrende, lettere varm massage væske, der vil efterlade huden fløjlsblød og fugtet – samt hjælpe din partner til at give dig dit livs massage!

Dermatologisk- og klinisk testet for bekymringsfri nydelse.

147 Kr.

Beskrivelse

Med Massage Candle Chandelle De Massage fra Femme Fatale er du og din partner sikret den helt rette stemning til en fræk og forførende aften i soveværelset.

Dette massagelys består af en række udsøgte Femte Fatale massageolier, der gør oplevelsen med dette lys til den rene fornøjelse. Det uimodståelige udvalg af kvalitets massageolier er udstyret med en formular, der kun indeholder ingredienser i allerhøjeste kvalitet.

Chandelle De Massage Candle er specielt udviklet til du og din partners fornøjelse. Med denne ved din side kan du nemlig forkæle din partner med romantiske stearinlys og den lækre duft af sød vanilje. Når lyset opvarmes smelter det i en nærende massagevæske, som du kan bruge til at give din partner en helt igennem himmelsk massage! Kokosolien og aloe veraen i lyset vil efterlade huden silkeblød og fugtet.

Der er ingen tvivl om, at Massage Candle Chandelle De Massage fra Femme Fatale vil forkæle alle jeres sanser, vække dem – og gøre jer klar til den vildeste “happy ending” i nogensinde har oplevet!

Massagelysets lettere varme væske er yderst effektiv og en smule vil derfor række langt. Dermatologisk- og klinisk testet, så du kan nyde produktet uden ubehagelige gener.

Yderligere information

Vægt 130 g
Størrelse 79 x 79 x 38 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.