MAN’S BEST Glidecreme 40 ML

Man's Best er en PH neutral vandbaseret glidecreme, og derfor super velegnet til brug sammen med silikone dildoer og kondom. Man's Best har en rigtigt god og langvarig glideeffekt, der er specielt udviklet til fræk analsex, men kan selvfølgelig også bruges vaginalt.

37 Kr.

Beskrivelse

Ønsker du, at udforske spændende analsex, men være ledsaget af en god kvalitets glidecreme, der netop har specialiseret sig inden for dette område? Så er der ingen tvivl om, at Man’s Best Glidecreme vil blive din nye bedsteven!

Denne glidecreme er et fantastisk eksempel på, at det ikke behøver at være dyrt at forkæle sig selv. For på trods af sin budgetvenlige pris, så får man kvalitet for alle pengene. Med denne i hånden er du garanteret en helt fantastisk anal oplevelse – og hvis du har lyst, så kan du også nyde glidecremen når du ønsker at udforske vaginalt.

Glidecremen øger glideevnen på sexlegetøjet, hvilket gør penetrering nemmere og meget mere behageligt. Ønsker du, at lege med fingrene, vil effekten være det samme. Cremen øger i øvrigt også følsomheden i det intimområdet, så stimulering føles mere intens – og derfor også frækkere.

Cremen er vandbaseret, hvilket betyder at den kan bruges sammen med lækre silikone produkter, såsom dildoer og kondomer. Den har desuden en langvarig glideeffekt, så du kan nyde alle dens fordele, selv under de længerevarende lege.

Yderligere information

Vægt 55 g
Størrelse 35 x 55 x 100 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.