MAGIC TALES SWEET PINK DOLPHIN RABBIT VIBRATOR

Tag på en fortryllende rejse sammen med Magic Tales Sweet Pink Dolphin Rabbit vibrator fra Toyz4Lovers og opnå ultimativ dobbelt stimulation af både vagina og klitoris.

Formet med et penishoved, skaft og en “arm”, der sørger for at kæle for kroppens allermest følsomme områder.
Penishovedet rammer, takket være dets lille knæk, g-punktet helt perfekt.
Skaftet er udstyret med nogle roterende kugler, der tilbyder fantastisk indvendig massage og pirren. Der er mulighed for at vende rotationens drejning om, så massagen altid forbliver spændende. Det er også i skaftet at den ene vibrator er placeret.
Den lille “arm” er en klitoris vibrator forklædt som en sød lille og uskyldig delfin. Men lad dig ikke narre; dens finner og spidse snude kilder klitoris, mens stimulationen bliver intensiveret af de pulserende vibrationer. Klitoris vibratoren har desuden hele 12 forskellige vibrationsmønstre som man kan eksperimentere med.

De to motorer har en multi-speed function, hvilket gør det muligt at have to forskellige vibrationshastigheder kørende på en gang. De to motorer kan nemlig styres individuelt.

Fremstillet af Tpr, der er miljøvenligt, vandtæt og fri for farlige ftalater. Vibratorerne er batteridrevet og kræver 3 x AAA-Batterier, der ikke medfølger.

317 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 8053629696088 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Tag på en fortryllende rejse sammen med Magic Tales Sweet Pink Dolphin Rabbit vibrator fra Toyz4Lovers og lad dig forføre af dens stimulation af vagina og klitoris kombineret med pulserende vibrationer, der intensiverer nydelsen. Der er ingen tvivl om, at Sweet Pink Dolphin vil forsøde din tilværelse!

Sweet pink Dolphin er en del af Toyz4Lovers’ unikke serie “Magic Tales”, der består af en række rabbit vibratorer, hvor der er udstyret ekstra funktioner for at sikre en 360 graders stimulation på kvinden.

Med denne rabbit vibratoren får du en dildo vibrator og en klitoris vibrator i en, der vil kærtegne alle kvindens eurogene zoner på en utrolig ophidsende måde.
Dildo vibratoren har et stort, blødt og enormt indbydende penishoved, der har et tydeligt buk, eller knæk. Det lille knæk sørger for at dildoen stimulere og rammer vagina væggen samt det eftertragtede g-punkt til præcision.

Dildo vibratoren har også et langt, blødt skaft, der gemmer på en lille “hemmelighed”.
Inde i skaftet er den nemlig ustyret med en masse kugler, der roterer, stimulerer og masserer indvendigt. Denne massage vil gå ind og vække alle sanserne i din krop, så stimulationen vil føles mere intens end nogensinde før – hvilket selvfølgelig vil være utroligt ophidsende. Takket være sin rotation swap function er det muligt at vende rotationernes drejning, så massagen forbliver spændende.
Disse stimulationer bliver kombineret med, og intensiveret af, de pulserende vibrationer der kommer fra skaftets vibrator.

Sidst har rabbit vibratoren en lille “arm”, der fungerer som en klitoris vibrator der er formet som en mini delfin. Den lille delfin ser yderst sød og uskyldig ud, men lad dig ikke narre. For med sine finner og sin lille snude vil den nemlig kilde klitoris. Vibratoren kan desuden tilbyde 12 forskellige, og yderst imponerende, vibrationsmønstre, så også klitoris stimulationen altid er uforudsigelig.

Takket være sine to kraftfulde motorer er det kun fantasien der sætter grænser for al det sjov, som enten du, eller i som par, kommer til at have. De to motorer gør det nemlig muligt for rabbit vibratoren at være udstyret med den smarte multi-speed funktion, hvor man kan nyde to forskellige vibrationshastigheder samtidig. De to motorer styres nemlig uafhængigt af hinanden. Dette giver også et hav af pirrende kombinationer – og fræk sex i timevis!
Lad ikke din partner blive Jaloux – inddrag vedkommende ved at lade dem overtage styringen over de forskellige vibrationshastigheder og vibrationsmønstre!

Den søde rabbit vibrator er fremstillet i Tpr, der er et hudlignende, utroligt blødt materiale, der er miljøvenligt, fri for farlige ftalater og vandtæt. Tpr er især kendt for at have en fortræffelig elasticitet og fasthed, præcis som en ægte penis. Det tilpasser sig desuden legemstemperaturen for at brugeren kan få maksimal komfort.
Med denne frække sag i hånden får du ikke blot forsødet hverdagen – du får også friheden for at nyde bekymringsfrit!

Da rabbit vibratoren er vandtæt betyder det også, at den altid er klar til en vild tur under bruseren. Er du i selskab med Sweet Pink Dolphin vil det aldrig blive kedeligt. På et splitsekund vil den forvandle det trættende, rutineret, daglige bad op og gøre det til en fest, der altid ender med det rene fyrværkeri af et klimaks – hver eneste gang!

Vibratoren er desuden 21,5 cm i længden, hvor 10,5 cm er indførbar. Diameteren er 3,5 cm. Vibratorerne er batteridrevet og kræver 3 AAA-batterier, der købes separat.

Tag på en eventyrlig rejse sammen med Magic Tales Sweet Pink Dolphin Rabbit vibrator fra Toyz4Lovers og lad den guide dig til helt unikke, fortryllende orgasmer!

Yderligere information

Vægt 325 g
Størrelse 75 x 135 x 280 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.