MAGIC TALES MAGIC SPHERES RABBIT VIBRATOR

Få ultimativ stimulation som aldrig før med Magic Tales Magic Spheres Rabbit Vibrator fra Toyz4Lovers. Tag på en magisk rejse, hvor alle dele af kroppens eurogene zoner bliver forkælet.

Formet efter en realistisk penis, med et penishoved, skaft og tydelige blodårer for at give en pirrende og autentisk følelse.
skaftet er deusden udstyret med roterende kugler for at give en fantastisk indvendig massage. Takket være rotation swap function funktionen er der mulighed for at vende rotationens drejning om for variation.
Rabbit vibratoren er udstyret med to motorer, den ene i skaftet og den anden i “armen”. Dette giver mulighed for at opleve forskellige vibrationshastigheder på en gang.
Armen, der fungerer som anal vibrator, er desuden udstyret med perler der, sammen med vibrationerne, vil pirre anus på en uimodståelig måde.

Fremstillet i Tpr, der er fri for ftalater og miljøvenligt, for at man kan nyde bekymringsfrit. Materialet er desuden også vandtæt.

Rabbit vibratoren er 21,5 cm i længden, hvor 11,3 cm kan føres op. Diameteren er 3 cm. Vibratorerne er batteridrevet og kræver 4 x AAA-batterier, der ikke medfølger.

357 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Magic Tales Magic Spheres Rabbit Vibrator fra Toyz4Lovers er til dem, der ikke kan få nok af intens og sansevækkende stimulation. Tag på et eventyr med Magic Spheres og man vil for evigt være tryllebundet af dens forførende sind.

Med denne rabbit vibrator kan man nyde følelsen af 360 graders stimulation, hvor der bliver kræset for alle detaljerne – til glæde for dem, der er så heldige at ligge med en.

Magic Spheres er udstyret med en lækker realistisk dildo vibrator, der både har et stort og indbydende penishoved, et blødt skaft og utroligt pirrende blodårer. Disse realistiske detaljer komplimentere de pulserende vibrationer. For ved hovedet sidder en lille bullet vibrator, der gør oplevelsen meget mere spændende.
Også skaftet har en lille overraskelse, nemlig sine roterende kugler, der med garanti vil leverer et af brugerens bedste massager nogensinde. Kuglerne vil nemlig pirre indvendigt og vække alle kroppens sanser, hvilket gør at stimulationen vil føles endnu mere intens. Takket være rabbit vibratorens rotation swap function funktion er det muligt at vende rotationens drejning om, så følelsen af den frække massage kan varieres og forblive utroligt spændende.

Dildo vibratorens arm, der mest af alt ligner en analstav, er ergonomisk designet til at pirre og kæle anus til ukendelighed. Den fungerer nemlig også som en analstav og har en buede form, der kunne minde om en analstavs kugler. De varierer i størrelsen og bliver større jo længere man fører den op. Når man fører den op vil man kunne mærke små ryk, der vil være utroligt ophidsende. Armen er desuden også udstyret med en vibrator for at kunne intensivere kuglernes stimulation.

De to motorer, der er placeret i dildoen og analstaven, er utroligt kraftfulde og leverer en intens nydelse. Men de kan også styres uafhængig af hinanden, hvilket betyder at man kan bruge hele to forskellige vibrationshastigheder på en gang. Denne multi-speed funktion gør også, at der er et hav af kombinationer, der altid vil gøre stimulationen enormt fristende. Det er kun fantasien der sætter grænser!
Lad din partner eksperimentere med disse indstillinger i en utrolig fræk parleg, der med garanti vil ende med en “happy ending” for jer begge!

Rabbit vibratoren er fremstillet i kvalitets Tpr, der er miljøvenligt og fri for farlige ftalater. Derfor kan du også nyde dette sexlegetøj bekymringsfrit og udelukkende fokusere på den nydelse du modtager.
Tpr er desuden kendt for at have give en meget autentisk følelse til hud. Materialet har også en formidabel elasticitet og fasthed, præcis som en ægte penis. Denne realistiske følelse vil være enormt pirrende under soloseancer, da det næsten vil føles som om, at man er sammen med en partner.

Tag Magic Spheres med overalt – den er nemlig vandtæt og kampklar selv i de vådeste “klimaer”. Tager med den med under bruseren vil den forfriske det kedelige, rutineret bad og gøre det til et højdepunkt i hverdagen! Med den i hånden vil man have noget at glæde sig til, uanset om det er mandag eller lørdag.

Vibratoren har en længde på 21,5 cm, hvor 11,3 cm kan føres op. Diameteren er 3 cm. Vibratorerne er desuden batteridrevet og kræver 4 x AAA-Batterier, der ikke er inkluderet.

Tag på eventyr med Magic Tales Magic Spheres Rabbit Vibrator fra Toyz4Lovers og udforsk den spændende verden af dobbelt stimulation. Nu kan dine frækkeste fantasier udleves på en gang!

Yderligere information

Vægt 300 g
Størrelse 75 x 135 x 285 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.