MAGIC TALES BLACK MAGIC DOLPHIN RABBIT VIBRATOR

Tag på et uforglemmeligt eventyr med Magic Tales Black Magic Dolphin Rabbit Vibrator fra Toyz4Lovers og udforsk den spændende verden af ultimativ dobbelt stimulation.

Udstyret med et penishoved, penisskaft og en lille delfin, der hver har en motor for maksimal vibrerende stimulation. de to motorer kan styres individuelt med forskellige hastigheder for at skabe mere “spænding”.
Hovedet har et lille knæk for at kunne ramme g-punktet hele perfekt.
Skaftet er udstyret med små perler, der roterer og leverer fantastisk indvendig massage, der vil vække alle sanserne. Det er muligt at ændre rotationernes retning.
Clitoris vibratoren, der er formet som en delfin, tilbyder 12 forskellige vibrationsmønstre for endnu mere sjov.

Fremstillet i TPR, der er fri for ftalater og vandtæt.

Rabbit vibratoren er 21 cm i længden, hvoraf 10,5 cm kan føres op. Diameteren er 3 cm. Vibratoren er desuden batteridrevet og kræver 3 x AAA-Batterier, der ikke er inkluderet.

317 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering
Varenummer: 8053629696118 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Er du en eventyrlysten kvinde, eller en mand der har lyst til at forkæle sin partner, så er Magic Tales Black Magic Dolphin Rabbit Vibrator fra Toyz4Lovers helt perfekt. Med den i hånden tager du nemlig ud på et magisk eventyr, fyldt med nydelse og ultimativ dobbelt stimulation, som aldrig før. Har man lyst til at prøve noget nyt, så har man lyst til at prøve Black Magic Dolphin.

Med denne rabbit vibrator kan kvinden nemlig opnå en imponerende 360 graders stimulation, hvor hver eneste del af intimområdet bliver kælet for. Det eneste som hun skal tænke på er at nyde, mens rabbit vibratoren yder.

Rabbit Vibratoren er udstyret med en dildo vibrator og en klitoris vibrator for at forkæle alle kvindens eurogene zoner. Dildo vibratoren har et stort og indbydende penishoved, der har et tydeligt knæk. Dette er for at kunne ramme vagina væggen og g-punktet helt perfekt – hver gang.
Derudover har dildo vibratoren også et blødt skaft, der indeholder en lille overraskelse. I midten er den nemlig udstyret med små perler, eller kugler, der roterer, masserer og stimulerer indvendigt. Massagen vil vække alle sanser i din krop, så stimulationen intensiveres og føles endnu mere ophidsende.
Med sin rotation swap function er det desuden muligt at ændre rotationernes retning, så massagen altid forbliver spændende.
Udover dildo vibratoren, så er rabbit vibratoren også udstyret med en lille, men effektiv klitoris vibrator der er formet som en delfin. Delfinen har små finner og en lille “snude” der kilder og pirrer klitoris yderligere.

Men det er langt fra alt. Udover alle disse små detaljer, der er med til at give en grundig stimulation, så har rabbit vibratoren også to motorer, nemlig et i delfinen og et i skaftet. Takket være disse to motorer kan rabbit vibratoren tilbyde forskellige vibrationshastigheder på en gang, da de kan styres uafhængigt af hinanden. Da klitoris vibration har 12 forskellige vibrationsmønstre, giver det også flere muligheder og kombinationer for variation, så de pulserende vibrationer altid forbliver utroligt ophidsende og spændende!
Denne funktion gør det også muligt for en partner at overtage styringen og overraske med de forskellige hastigheder.

Rabbit vibratoren er fremstillet af Tpr, der er miljøvenligt og fri for farlige ftalater. Det betyder, at du kan nyde disse intense stimulationer uden at skulle tænke på andet end at tænke på den fortryllende orgasme, som langsomt, eller hurtigt, sniger sig frem.
Tpr er desuden kendt for at give en meget autentisk følelse af en ægte hud. Det er både elastisk og fast, præcis som en penis ville føles. Sidst tilpasser materialet også kroppens temperatur for maksimal komfort. Fornemmelsen af at have denne frækkert oppe i sig vil derfor være utroligt pirrende og ophidsende!

En delfin ville ikke være en rigtig delfin hvis den ikke kunne “svømme” – og derfor er Black Magic Dolphin også vandtæt. Den kan nemlig klare en vild tur under bruseren, hvis dette ønskes. På et splitsekund kan det daglige brusebad forvandles til den rene fest, der med garanti ender med et “fyrværkeri”!

Vibratoren er 21 cm i længden, hvor man kan føre 10,5 cm op, mens diameteren er 3 cm. Vibratorerne er batteridrevet og kræver derfor 3 x AAA-batterier, der ikke er inkluderet.

Tag på et magisk eventyr med Magic Tales Black Magic Dolphin Rabbit Vibrator fra Toyz4Lovers og få orgasmer, der er så fortryllende, at de nærmest virker surrealistiske!

Yderligere information

Vægt 310 g
Størrelse 80 x 135 x 285 mm

Anmeldelser

Der er ikke nogle anmeldelser endnu.

Kun kunder der er logget ind, og har købt dette produkt, kan skrive en anmeldelse.