MAGIC MOTION EIDOLON APP-STYRET PARVIBRATOR

Med Magic Motion Eidolon app-styret vibrator, får du mulighed for endnu mere sjov sammen med sin partner. Man kan nemlig tage styringen over vedkommendes orgasmer – og man kan gøre det både i offentligheden eller derhjemme. Eidolon kan sågar benyttes i badekarret eller bruseren i en fræk parleg da parvibratoren er vandtæt.

Eidolon er en vibrator, der både sørger for at forkæle klitoris og G-punktet – enten hver for sig eller samtidig. Den er fremstillet af lækker kvalitetssilikone, der er ftalatfri, latexfri og derfor sikker for kroppen.

Parvibratoren er interaktiv og kan styres via Magic Motions egen app af samme navn. Appen kan både benyttes til iOS og Android.

Magic Motion Eidolon er bruger et opladeligt Li-ion batteri og USB oplader medfølger. Parvibratoren kan bruges i op til 4 timer efter den har været opladt.

Omkredsen er 7,6 cm, mens længden i alt er ca. 18 cm. Den indførbare længde er ca. 10 cm.

517 Kr.

På lager. Forventet leveringstid 1-2 dage.

Fri fragt ved køb over 399 kr.
100% anonym forsendelse
Hurtig dag til dag levering

Beskrivelse

Magic Motion har gjort det igen; de har skabt et innovativt stykke sexlegetøj, der ikke blot ser godt men også føles sådan. Nu til glæde for par, der begge kan få glæde af denne frækkert.

Hvis du altid har ønsket at have magten over din partner og vedkommendes nydelse og orgasme(r), så er Magic Motion Eidolon det helt rette sexlegetøj til dig – og din partner.
I en pirrende parleg med denne parvibrator er det nu nemlig muligt at indstille og variere i mellem en masse vibrationsmønstre, der kan pirre vedkommende til de opnår det ultimative klimaks. Det er frækt, det er effektivt – og i vil efterfølgende hungre efter at prøve denne fantastiske oplevelse igen.

Noget af det, der gør Eidolon virkelig smart er, at man slipper for en fjernbetjening der kun hører til sexlegetøjet. Parvibratoren styres nemlig via en gratis app, kaldet Magic Motion, på din smartphone. På et splitsekund kan det perfekte forspil opnås!
Da man styrer via sin mobil slipper man desuden for besværet med at skulle lede efter sin fjernbetjening til sit sexlegetøj, hvis aftenen før har været vild. Smartere bliver det næppe!

Magic Motion Eidolon er ikke blot en vibrator, men en dobbeltvibrator – hvilket betyder dobbelt så meget stimulering og muligheder for pirring.
Man bestemmer helt selv om man vil udnytte denne mulighed – for der er mulighed for at bruge den ene vibrator til enten G-punktet eller klitoris eller begge vibratorer på en gang, hvis man ønsker både at stimulere klitoris og G-punktet.

Selvom at det er fantastisk at kunne skifte imellem en masse vibrationsmønstre og vibrationsindstillinger, så findes der faktisk noget, der er mindst lige så fantastisk.
For med Eidolon kan man faktisk konstruere sin helt egen indstilling i App’en og der er tæt på uendelige valgmuligheder. Man kan sågar vælge sit yndlingsmusik og så vil vibratoren vibrere i takt til dette. Ønsker man en fræk historie mens man benytter sexlegetøjet er dette også muligt. Du har en helt verden at udforske – sammen med din partner!

Eidolon er fremstillet i lækkert silikone, der giver sexlegetøjet en blød og lidt glat overflade. Denne overflade sikrer, at vibratoren kan indføres nemt og behageligt. Da silikone er fleksibelt vil parvibratoren kunne bruges til stortset alle kropsformer, da man kan målrette sin stimulation som man ønsker det.
For en helt unik oplevelse kan man føre sexlegetøjet op i sig og gå ud i offentligheden med det. Ingen vil bemærke det, udover dig, da Eidolons motor er yderst lydsvag. Så slipper du for dømmende blikke, men misser ikke oplevelsen!

Med Magic Motion Eidolon bliver det ikke nemmere at opnå fræk sex og ultimative orgasmer. Og det er faktisk lige så nemt at oplade sexlegetøjet, som det er at bruge det. Den benytter sig nemlig af et USB-kabel.

Yderligere information

Vægt 255 g
Størrelse 125 x 125 x 70 mm